Türk girişimcilerin San Francisco’da kurduğu Pubinno, fıçı bira hatlarını temizleyen ürünü Smart Clean’ı duyurdu

Akıllı bira musluğu üreten ve Türk girişimcilerin San Francisco'da kurduğu girişim Pubinno, edindiğimiz bilgiye göre fıçı bira hatlarının temizliği için yeni ürünü Smart Clean'ı duyurdu.

San Francisco merkezli teknoloji şirketi Pubinno, pandemiyle birlikte hem işletmelerin hem de son tüketicilerin artan hijyen kaygılarına karşı fıçı bira hatlarının temizliği için Smart Clean adlı yapay zeka destekli bir ürün geliştirdi.

Girişimin kurucu ortağı ve CEO’su Can Algül, “Hedefimiz, yapay zekayı da sektöre entegre ederek sürdürülebilirliği baş rolde tutarak hijyeni sağlamak ve ‘Biranın İnterneti’ni endüstri standardı yapmak.” dedi.

Fıçı biralara yönelik hijyen kaygısına çözüm olacak

Bir yılı aşkın süredir mücadele edilen koronavirüs salgını, başta yiyecek ve içecek sektörünü etkiledi. Pek çok işletme operasyon stratejilerini yeniden değerlendirmek zorunda kalırken, tedarik zincirinin bozulması, tüketici talebinin değişmesi ve pazardaki belirsizlik gibi zorluklarla mücadele etmek için çevikliğe ve dayanıklılığa imkan veren akıllı teknolojilere yöneldi. Artan ihtiyaç, teknoloji şirketlerini de harekete geçirdi.

Hali hazırda 5 ülkede operasyonu devam eden girişim Pubinno, işletmelerdeki bira hatlarının temizliğini tamamen otomatik hale getiren yapay zeka destekli ürünü Smart Clean’i pazara sundu.

Ar-Ge çalışmaları iki yıl süren ürünün ayrıntılarını aktaran Pubinno Kurucu Ortağı Can Algül, “Pandemiyle beraber, bira üreticileri, alkollü mekanlar ve son tüketici için her bardakta aynı kaliteyi yakalamanın yanı sıra, hijyen de oldukça önemli hale geldi. Geliştirdiğimiz ve Smart Clean adını verdiğimiz ürünle, içecek hatlarının temizliğini yapay zeka ve patentli teknolojimizle 4 kat daha iyi temizliyoruz. Amacımız, akıllı çözümlerimiz ve sınıfının en iyisi hizmetimizle, fıçı bira ekosistemindeki tüm paydaşların operasyonlarını daha verimli, hijyenik yönetmelerine ve mükemmel bira lezzetini mükemmel kalitedeki müşteri hizmetiyle sunmalarına yardımcı olmak” dedi.

Güncel İçerikler