Akıllı ulaşım servisi Volt Lines, uzaktan çalışmayı bu yaz Summer Campus 2021’e taşıdı

Akıllı ulaşım servisi sunan ve çalışmalarını İstanbul merkezli sürdüren girişim Volt Lines, son zamanlarda örneğine birçok şirkette rastladığımız yaz kampını hayata geçirdi.

Akıllı ulaşım servisi sunan İstanbul merkezli girişim Volt Lines, bize aktardığı özel bir içerik ile bu yaz çalışma modelini 24 gün sürecek olan Summer Campus 2021‘e taşıdığını paylaştı.

Volt Lines kurucusu Ali Halabi “Volt Lines’ı 2018 yılında geleneksel personel servisi kiralama hizmetine karşı akıllı ve sürdürülebilir bir ulaşım alternatifi olarak kurduk. Volt Lines’tan önce şirketler, çalışanlarının ulaşımını sağlamak için servis kiralamak zorundaydı; ancak koltukların %50’si boş kaldığı için bu uygulama son derece verimsizdi. Volt Lines ile şirketler artık çalışan başına aylık abonelik satın alabiliyor ve uygulamamız aracılığıyla çalışanların İstanbul, Ankara ve Türkiye’nin diğer şehirlerinde Volt Lines’ın 100’lerce aracından oluşan ağına erişebilmelerini sağlıyor.” dedi.

  • Volt Lines pandeminin başlangıcından beri uyguladığı uzaktan çalışma modelini Akdeniz sahillerine taşıyor.
  • 11 Haziran’da başlayacak olan Volt Lines Yaz Kampüsü 24 gün sürecek.
  • Volt Lines çalışanları Fethiye Ölüdeniz’de çalışırken, aileleri, yakınları ve sevgili hayvan dostları ile tatil yapabilecek.
  • Biraz güneş, öğle tatillerinde açık havada tadı çıkarılacak muhteşem doğa gezileri ve dahası Zoom görüşmeleri yerine Volt Lines çalışanlarının ekip arkadaşları ile bir araya gelerek kaliteli zaman geçirme fırsatı olacak.

Halabi “Dünyamız 2020 yılının Mart ayından beri hayatlarımızı yepyeni bir gerçekliğe sürükleyen bir salgınla mücadele ediyor. Bu yeni gerçeklik ya da farklı bir deyimle “yeni normal”, toplu aşılama sonrasında bile hayatlarımızda kalacak gibi görünüyor. Çalıştığımız 100’lerce kurumsal şirketten aldığımız geri bildirimler ile çalışma dünyasının geleceğinin hibrit olacağını öngörebiliyoruz. Ofislerimiz olmaya devam edecek, ancak çalışma düzeni; hem ofisten hem uzaktan olmak üzere esnek modele dönecek.”

Bu nedenle Volt Lines olarak 2020 yılında çok kısa bir süre içinde Esnek Ulaşım Modeli’ni geliştirdik. Volt Lines Esnek Ulaşım Modeli sayesinde, çalışanlar Volt Lines uygulamasını kullanarak ofise geliş gidişleri için bir gün önceden koltuk rezerve edebiliyor ve bu sayede esnek düzende çalıştıklarında ulaşımlarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde sağlayabiliyor. Bu model, şirketlere eski servis kiralama modeli yerine “yeni normal” düzenin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak modern, akıllı, sürdürülebilir bir ulaşım imkanı sağlıyor.

Güncel İçerikler