Evinizin ihtiyaçlarını alabileceğiniz eticaret sitesi: Evim.com

Evim.com evinizin ihtiyacı olan her şey, içeride barındırabilmektedir. Hizmet statüsünde oldukça detaylı, bir evin ihtiyacı bulunan her şey yer almaktadır.

Seramik, parke, mutfak, banyo, bahçe, yapı malzemeleri ve outlet bölümünden oluşan kategorileri bulunmaktadır. Bu kategoriler içerisinde yer alan ve size uygun içeriği anında bulmanızı kolaylaştıracak ürünler vardır. Ürünler hem uygun fiyatlı hem de kalitelidir. İstediğiniz modernlikte ve istediğiniz tarza özgü ürün çeşitliliği mevcuttur. Bu özellikleri ile evim.com ayrıcalığından online alışveriş yapabilmek mümkün olmaktadır.

Evim.com ile ayrıcalıklı ürün alışverişine sizler de katılabilirsiniz. Kullanıcıların bu platformu kullanarak e ticaret alanında ayrıcalıklı hissetmesini sağlamak mümkündür. Sizler de evim.com ürünleri için her zaman güncel tutulan e ticaret sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Site içerisinde yer alan güvenli alışveriş imkânı ile birlikte SSL sertifikasına sahip olduğu gözlerden kaçmaz. Bu özelliği ile kredi kartı bilgileriniz ya da banka kartı bilgileriniz gizlenir. Bunu sadece siz bilirsiniz. Alışveriş sırasında bankanız ile aranızda kalan güvenlik önlemlerinden oluşmaktadır.

Hızlı ve Kolay Teslimat

İstanbul içi ve İstanbul dışı fark etmeksizin hızlı ve kolay teslimat ile evim.com üzerinden satın adlığınız ürünler anında sizlere ulaşacaktır. Güvenilir kargolama yapılır. Ürünleri satın aldıktan sonrasında hem kargoya verilmesi hem de kargodan sizlere ulaşma süreci oldukça hızlı olmaktadır. Çünkü ürünler stokta hazır bulunmaktadır. Her alışverişinizde direkt olarak hazırlanır ve kargoya teslim edilir.

Orijinal Ürün

evim.com bir e ticaret sitesidir. Burada yer alan her ürünün garantisi bulunmaktadır. Ürünler orijinaldir. Garanti koşulları çerçevesince korunur. Sizlere ulaşımının arından a olası bir sorun yaşadığınızda müşteri hizmetleri tarafından sorun çözümleme yapılır. Bu nedenle yaptığınız her alışveriş için hem öncesinde hem de sonrasında, kullanım anında hiçbir şekilde mağduriyet yaşamazsınız.

Hızlı ve Kolay İade

Ürünlerin hızlı bir şekilde kolay iadesini yapabilirsiniz. Çünkü sizin de e ticaret kapsamında Tüketici haklarınız bulunmaktadır. İlk 15 gün içerisinde bu haklar ile mevcut ürünleri iade edebilmeniz mümkündür. Hızlı ve kolay iade kapsamında, vazgeçtiğiniz ya da sonradan beğenmediğiniz ürünleri hiçbir gerekçe göstermeden direkt olarak iade işlemlerini başlatabilirsiniz.

Özenli Paketleme

Almış olduğunuz ürünler kargoya verilmeden önce güvenli şekilde ve özen içerisinde paketleme yapılır. Kırılacak eşya olsun olmasın burada yer alan tüm ürünler müşterilerimize iletilme konusunda son derece hassasiyet göstermektedir. Bu sayede güvenilir şekilde sizler de bu çalışma koşullarından yararlanabilirsiniz.

Evim.com hizmet statüsünde bir evin ihtiyacı olan her türlü ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Verilen hizmetlerin farklı kategorilere ayrılmasının asıl amacı müşterinin kolay arama ve ürün çeşitliliğinden hızlı bir şekilde yararlanma imkânı oluşturmasına yöneliktir.

Mutfak ve banyo kategorilerinde mutfak alanında ya da banyo alanında lazım olacak her türlü araç gereci orijinal nitelikte ve garantili ürün kapsamında seçenekleri içinden incelemek mümkün olmaktadır. Bahçe ve havuz araç gereçleri; yapı malzemesi ürünleri ile birlikte en uygun fiyatlı yapı marketing olarak hizmetlerini sağlamaktadır. Site içerisinde genel anlamda fiyat uygunluğu bulunmaktadır. Ancak büyük indirimleri de sitenin Outlet bölümünden takip ederek ekstra indirimli ürünlere yönelebilme şansınız bulunmaktadır. Her açıdan kullanım kolaylığı ve kaliteli ürün alışverişi burada sizleri beklemektedir.

Güncel İçerikler