İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşecek olan Startup Wise Guys yatırım programı başvuruları açıldı

Girişimlere destek veren global program Startup Wise Guys, B2B SaaS odaklı girişimleri hedeflediği yeni yatırım programını duyurdu.

2012 yılından itibaren 230’dan fazla girişime yatırım gerçekleştirmiş olan, Estonya merkezli erken aşama yatırım fonu Startup Wise Guys, B2B SaaS girişimlerini hedefleyen yeni yatırım programını duyurdu.

Ekim ayında İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşecek olan yatırım programına seçilen girişimler ilk etapta 100 bin euro’ya kadar çekirdek yatırım alıp, 5 aylık program boyunca İtalya pazarı başta olmak üzere, Avrupa pazarında büyümeleri konusunda önemli desteklere erişecek.

Yatırım yaptığı girişimleri ilk çekirdek yatırımları ve sonrasında gerçekleşen yoğun hızlandırma programları ile destekleyen Startup Wise Guys, program sonrası girişimlere 250 bin Euro’ya kadar tekrar devam yatırımı da sağlıyor. Şu ana başarılı exitlere de sahip olan Startup Wise Guys’ın portföyünde yer alan girişimciler 45 farklı ülkeden geliyor. Daha önceki yıllarda 150’den fazla B2B SaaS girişimine yatırım gerçekleştirmiş olan Startup Wise Guys, bu sene düzenlenecek olan B2B SaaS Yatırım Programı için Türk girişimlerin başvurularını bekliyor.

Programa başvuracak girişimlerin full-time bir ekibe, çalışan bir MVP’ye sahip olması bekleniyor. Startup Wise Guys Milano Programına katılan girişimler, ilk yatırım ve Avrupa pazarına açılma desteğinin yanında, daha önce Startup Wise Guys portfolyo girişimlerine yatırım yapmış olan 140’dan fazla yatırım fonuna da direkt ulaşabilecek. Program ağı içerisinde seçilen girişimlere destek olmak üzere 500’den fazla mentor ve uzman yer almaktadır.

Startup Wise Guys Milano Yatırım Programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Program başvuruları 8 Eylül 2021’e kadar devam ediyor.

Güncel İçerikler