CaseCampus Bootcamp Live, genç girişimci adayların başvurularını bekliyor

Endeavor Türkiye tarafından Akbank iş ortaklığında altıncı yılına giren genç girişimcilik programı CaseCampus’e yeni dönem başvuruları başladı. İkinci defa çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek CaseCampus Bootcamp Live, 75 gencin girişimcilik serüvenine destek olacak.

CaseCampus Bootcamp Live, girişimcilikle ilgilenen gençleri, başvuru yapmaya çağırıyor. Dört gün sürecek ücretsiz programda, katılımcılara, girişimcilik ve inovasyon atölyeleri, Türkiye’nin önde gelen girişimcileri ve yatırımcılarıyla panel ve networking seansları ve girişimcilik vaka çalışmaları sunulacak. Bu sayede katılımcılar, girişimcilik dünyasını daha yakından tanıyarak hem girişimci gibi düşünme, hem de kendi girişim fikirlerini olgunlaştırma şansı yakalayacaklar. Program, pandemi nedeniyle önceki yıl olduğu gibi çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

İlk altı döneminde 4787 mezun veren CaseCampus, girişimcilikle ilgilenen, üniversite 3./4. sınıf lisans veya lisansüstü öğrencilerini vesi son 5 yıl içinde mezun olmuş 30 yaş altı adayları başvuru yapmaya çağırıyor.

Girişimciliğe ilgi duyan tüm gençlerin başvuruları 9 Haziran Çarşamba gününe kadar casecampus.org.tr üzerinden kabul edilecek. Akbank tarafından desteklenen programa seçilecek 75 kişi programdan ücretsiz faydalanabilecek.

Güncel İçerikler