Yemeksepeti Banabi, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın ekran yüzü olduğu reklamlarını yayınladı

Yemeksepeti Banabi, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın ekran yüzü olduğu yeni reklam filmlerini #BanabiRahatlıkGeldi etiketi ve Publicis İstanbul imzasıyla yayınladı.

Yemeksepeti’nin online market ürünleri sipariş platformu Yemeksepeti Banabi, 29 ilde, milyonlarca kullanıcısının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın ekran yüzü olarak yer aldığı yeni reklam filmlerini art arda yayınlayan Yemeksepeti Banabi, hız, kolaylık ve kullanıcıya verdiği rahatlık hissiyle öne çıkan platformunu esprili bir dil ile işliyor.

#BanabiRahatlıkGeldi

#BanabiRahatlıkGeldi temasıyla kurgulanan reklam filminin ilki, evde sakin kalmaya çalışan Uraz Kaygılaroğlu ile başlıyor. Uraz, elinde bitmiş kumanda ve kurumuş boğazıyla sakinliğini korumaya çalışırken bir yandan, evin sakinlerinin dondurma, köpek maması gibi talepleriyle boğuşuyor. İyice paniğe kapılan Uraz, kapının ziliyle birlikte Yemeksepeti Banabi’nin geldiğini anlayınca “Bana bi’ geldi, rahatladım” diyerek güler yüzüyle siparişleri alıyor. TV’nin karşısına geçip rahatlayarak dondurma yiyen Uraz, dondurmayı kendine söylemediğini hatırlayarak tekrar Yemeksepeti Banabi’den bir dondurma daha sipariş vermesiyle reklam filmi sona eriyor.

Reklam filminin ikincisi ise öğlen saatlerinde uyanan Nilperi ile başlıyor. Nilperi koltuğunda otururken, bir elinde parçalanmış şarj kablosuyla şarjının yüzde 1 kaldığını fark ediyor. Daha sonra kahve ve çikolatasının da bittiğini fark eden Nilperi, ağlanacak haline gülerek sinirlenmeye başlıyor. Bir de üstüne kuzeninin geleceği haberini alarak iyice çileden çıkmışken kapının çaldığını duyup rahatlıyor. Banabi kuryesini güler yüzüyle karşılayan Nilperi, “Bana bi’ geldi, rahatladım” diyerek siparişlerini teslim alıyor. Büyük bir neşeyle telefonunu şarj eden Nilperi, keyifle çikolatanın tadını çıkartırken bir yandan da gelen pasta böreği misafiri için servis tabaklarına koyuyor. Kendine hakim olamayıp böreklerden de yemeye başladıktan sonra “Ne yapayım canım sıcak sıcak iyi gitti… Bu sefer de soda söyleyeyim” demesiyle reklam filmi sona eriyor.

İhtiyaç anlarında duyulan rahatsızlık hissini filmlerindeki eğlenceli tonuyla rahatlığa çeviren ve her geçen gün büyümeye devam eden Yemeksepeti Banabi, hızlı ve kaliteli çözümleriyle de her eve aynı rahatlığı getirme iddiasının altını çiziyor.

Güncel İçerikler