Banka hesap yönetimi uygulaması Finstant, Logo’nun onaylı ekosistem çözüm ortağı oldu

Kronosoft‘un 2018 yılında hayata geçirdiği banka hesap yönetim uygulaması Finstant, Türkiye’nin alanında lider köklü yazılım şirketlerinden Logo Yazılım‘ın onaylı ekosistem çözümlerinde yerini aldı.

23 Şubat’da Logo Yazılım tarafından lansmanı yapılan ve Logo Yazılım güvencesiyle satışa sunulan Finstant Banka Hesap Yönetimi, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm Logo müşterilerinin tüm bankalarda bulunan bakiye, hesap ve pos hareketlerini anlık olarak tek bir uygulamadan görüntülemesini ve raporlayabilmesini sağlıyor.

Aylık ve yıllık kiralama modeli seçenekleri ile satışa sunulan Finstant, yüksek yatırım maliyetleri gerektirmezken, finans departmanlarının yükünü önemli ölçüde azaltarak, şirketlerin dijital finans dönüşümüne katkıda bulunuyor.

Tüm bankaları tek bir uygulamada konsolide eden Finstant, yüzlerce kullanıcısına zaman tasarrufu sağlarken, insan kaynaklı hata payını da ortadan kaldırıyor. Anlık görüntüleme ve raporlama özelliğiyle şirketlerin finansal fotoğrafını hızlı bir şekilde görmesini sağlayan uygulama sayesinde, kritik finansal kararlar da hızla alınıyor.

Finstant’ın kolay kullanılabilir modern ara yüzü sayesinde üst yönetim ve finans birimleri, şirketlerinin anlık nakit durumunun yanı sıra ne zaman ve ne kadar nakit girişi olacağını da gerçek zamanlı verilerle raporlayabiliyor.

Güncel İçerikler