Apple, yepyeni bir tasarıma sahip M1 çipli 24 inç iMac’i tanıttı

Dünyanın en büyük teknoloji markası Apple, pandemi sonrasında 2021 yılında gerçekleştirdiği ve dünyanın gözü üzerinde olduğu ilk Apple Özel Etkinliği‘nde heyecan verici birçok ürün duyurusu gerçekleştirdi.

Karşınızda: M1 çipli 24 inç iMac 

Apple, ilk kez 2020 senesinin sonlarına doğru, kendi çipine sahip MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerini hatırladığınız üzere duyurmuştu. Performansıyla kendine hayran bırakan Apple M1 çipi, bu kez iMac ailesine eklendi. Bununla birlikte yeni iMac, yenilenen tasarımıyla birlikte kullanıcılara mavi, mor, turuncu, sarı, kırmızı gibi toplam 7 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Ayrıca iMac, artık çok daha ince ekran çerçevelerine sahip.

En gelişmiş kamera ve hopörlör

Yenilenen iMac, bir Mac’te sunulan en gelişmiş kameraya ve en gelişmiş hoparlörlere sahip. Artık 1080p çözünürlüğündeki FaceTime kamera, M1’in gelişmiş yapay zekasıyla en iyi görüşmeler için tasarlanırken üzerindeki mikrofonlar ve hoparlörler, etrafını çevreleyerek harika bir deneyim yaratıyor.

iMac ile birlikte Magic Mouse ve Magic Keyboard aksesuarları da yenileniyor. Yeni iMac ile birlikte kutu içeriğindeki aksesuarlar da iMac’in rengine uygun bir şekilde çıkıyor. Ayrıca önemli bir gelişme olarak harici Magic Keyboard, Touch ID desteğiyle alınabiliyor. Böylelikle iMac kullanıcıları MacBook modellerinde sunulan Touch ID okuyucusunun pratikliğinden yararlanırken Touch ID butonunu, parmak izini okuma dışında pencereler arasında geçiş yapmada da kullanabiliyor.

Güncel İçerikler