Oyun kuluçka merkezi CrazyLabs, Hikayeli Oyunlar Yarışması’na başvurularınızı bekliyor

Mobil oyun pazarı yüzde 15 büyüme sağlayıp haftalık oyun indirme sayısı 1 milyara ulaşırken sektör hız kesmiyor. CrazyLabs, senaryosunu ve diyaloglarını oyuncunun seçim yapabileceği Hikayeli Mobil Oyunlar Yarışması’nı oyun geliştiriciler için başlatıyor.

Dünyanın en büyük üç casual ve hyper-casual oyun geliştirici ve oyun yayıncısından biri olan CrazyLabs tarafından başlatılan Hikayeli Oyunlar Yarışma’sında (Narrative Game Kampanyası) oyun geliştiriciler Hikayeli oyun formatındaki test videolarını sisteme yükleyip 500 dolardan 50.000 dolara kadar para ödülü kazanabiliyorlar. Geliştiriciler istedikleri kadar oyun yükleyip kazanma şanslarını da artırırken, CPI adı verilen kullanıcı kazanma testinden başarılı sonuç elde eden oyunlar için sırasıyla 50 bin, 15 bin ve 5 bin dolar ödül kazanılıyor.

Hikaye anlatma türündeki oyunu test edilen oyun geliştirici anında 500 dolar kazanırken, ne kadar çok oyun ile yarışmaya başvurursa ödülü de o kadar artıyor. Başvurulan oyun CTR testini geçer ise oyun geliştiriciler 1500 dolar ödül kazanıyor. Hikayeli Oyunlar Yarışması (Narrative Game Kampanyası) kapsamında oyun geliştiricilere ayrıca 360 derece profesyonel destek, oyun testlerini gerçekleştirip test süreçlerini takip edebilecekleri bir ara yüz sunuluyor. Oyun geliştiriciler sisteme limitsiz olarak istediği kadar oyun yükleyebilirken birden çok ödül kazanma hakkına da sahip oluyor.

Öte yandan CrazyLabs’ın geçtiğimiz yıl başlattığı ve oyun geliştiricilere eğitim, ofis ve finansal destek sağlayan fiziksel hyper-casual oyun hızlandırıcı programı CrazyHubs da Mayıs’ta İstanbul’da açılmaya hazırlanıyor ve başvuruları bu adresten devam ediyor. Oyun geliştiriciler Hikayeli Oyun yarışmasına hem de Mayıs’ta İstanbul’da başlayacak olan CrazyHubs’a aynı anda başvurabilirler.

Güncel İçerikler