Oyun girişimciliğinin önem kazandığı son dönemde Türkiye Oyun Sektörü 2020 Raporu yayımlandı

Gaming in Turkey’in 2016 yılından itibaren önemli veriler ile oyun sektörünün geleceğine yön verdiği Türkiye Oyun Sektörü 2020 Raporu yayımlandı.

Pandeminin oyun ve espor dünyasına etkisi, Türk oyun pazarı, Türk mobil oyuncu alışkanlıkları, Türkiye’de oyun ve espor sektörü, Türk oyuncularının karakteristik özellikleri, Türkiye’deki oyuncu sayısı ve oyun sektörü geliri ve daha birçok kritik bilginin yer aldığı 2020 yılına ait rapor, aynı zamanda markaların şu ana kadar en çok katkı sağladığı “Türkiye Oyun Sektörü Raporu” oldu.

Gaming in Turkey Kurucusu Ozan Aydemir; “Bu sene de ekip olarak tüm ekosisteme yarayacak bilgilerle dolu bir rapor hazırlamak için oldukça gayret gösterdik. Böylesine zorlu bir dönemde bile büyümeye devam eden oyun ve espor dünyasının her detayını paylaşmaya çalıştık. Ozan Elektronik Para ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Alanlarındaki değerli bilgileri bizlerle paylaşarak hem raporumuzun gelişmesine olanak sağladılar hem de yanımızda yer alarak bu raporun büyümesi için destek verdiler. Umarım 2020 raporumuz da her zaman ve herkesin gerektiğinde başvurabileceği bir bilgi kılavuzu olur ve fayda sağlar” diye konuştu.

Türkiye Oyun Sektörü 2020 Raporu’nda görüşlerine yer verilen raporun destekçilerinden Ozan SuperApp CEO’su Ömer Suner; “Ozan SuperApp olarak oyun ve espor meraklıları için müthiş bir dünya kurmayı planlıyoruz. Bunun ilk adımı olarak “Ozan Mode: ON”u hayata geçirdik ve faaliyetlerimize başladık. Planlarımız arasında ilerleyen günlerde, Türkiye’nin ve dünyanın en iyi oyun ve espor ekipleriyle iş birliği yapmak da var. Sadece Türkiye’de değil, globalde de ses getirecek projelerimiz için ülkemizin en iyi oyun ajanslarından biri olan Gaming in Turkey ile çalıştığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu değerli rapor için kendilerine bir kez daha Ozan SuperApp ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncel İçerikler