Infoset: Şirketinizin tüm destek ve satış kanallarını tek yerden yönetmenizi sağlayan platform

QNBEYOND’un üçüncü dönemine seçilen girişimlerden Infoset, şirketlerin tüm destek ve satış kanallarını tek bir platformda yönetmelerini sağlayan yeni nesil bir müşteri servis yazılımıdır.

İki girişimci kardeş; Samed Düzçay ve Sercan Düzçay tarafından Ocak 2020’de İstanbul’da kurulan girişim; şirketlere bulut çağrı merkezi, e-posta, chat – chatbot, sosyal medya gibi tüm iletişim kanallarının tam entegre bir şekilde yönetimini ve otomasyonunu sağlıyor.

Küçük ve orta ölçekli şirketlerin en önemli sorunlarından birisi dağınık, ölçümlenemeyen destek ve satış operasyonları. Infoset, tüm müşteri servis yönetimini tek ve tam entegre bir platformda sunarak şirketleri entegrasyon, raporlama, birden fazla ürün yönetimi gibi sorunlardan kurtarıyor. Destek ve satış süreçlerini omni otomasyonlarla kolaylaştırıyor, ekiplerin ağır işler yerine otomatize edilemeyen önemli işlere odaklanmalarını sağlıyor.

Kuruculardan Samed: “Verdiğimiz hizmeti parça parça veren birçok rakibimiz mevcut. Infoset’i rakiplerinden ayıran, büyümekte olan şirketlerin ihtiyaç duyduğu tüm müşteri servis altyapısını kolay kullanımlı, tam entegre, tek bir panelde sunması.” dedi

Infoset bir bulut yazılım, web ya da mobil uygulamalarımız üzerinden kullanılabiliyor. Uygulamayı; App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler