Jetklinik: Danışanlar ile onaylanmış uzmanları bir araya getiren dijital sağlık platformu

Zeynel Akçay ve Hasan Karaoğlu tarafından Nisan 2020’de İstanbul’da kurulan Jetklinik, danışan ile onaylanmış bir uzman veya hekimi, randevu sistemiyle dijital ortamda görüştüren sağlık odaklı bir girişimdir.

Bazen sağlığımızla ilgili aklımıza takılanları bir uzmana veya hekime danışmak isteriz. Fakat iş hayatımızın yoğunluğundan, yaşadığımız şehrin şartlarından dolayı bunu ertelemek zorunda kalırız. Bu sorundan yola çıkan Zeynel ve Hasan, bu girişimi hayata geçirdi.

Danışanların rahatlıkla onaylanmış bir uzmana erişip online görüntülü görüşebilecekleri bir platform olan Jetklinik’i kurucular, rakiplerinden ‘gelir modeli’ ve ‘hemen görüş’ özelliği ile ayrıştırıyorlar. Ayrıca sistem içerisinde uzmanlar için listelemedeki sırasını belirleyen oyunlaştırma modeli de eklenmiş.

Jetklinik nasıl kullanılıyor?

Uzmanlar platforma ücretsiz bir şekilde kayıt olup profillerini hazırlayarak onay süreçlerini başlatıyorlar. Onay süreçleri başarılı bir şekilde tamamlanan uzmanlar platformda randevu kabul edebilir hale geliyorlar.

Danışan platforma veya uygulamaya girer ücretsiz bir şekilde kaydını oluşturup uzmanını seçer, ödemesini yaparak randevusunu oluşturur. Randevu zamanı gelince uzmanı ile seansını online görüntülü olarak gerçekleştirir.

Güncel İçerikler