Vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiren yerli girişim Shiftplanner, 2.5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Şirketleri vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden İTÜ Çekirdek girişimi Shiftplanner, ilk yatırımını 2.5 milyon TL değerleme ile Alesta Yatırım’dan aldı.

Shiftplanner, perakende sektörü başta olmak üzere, vardiyalı çalışma sistemine sahip olan firmalardaki vardiya, izin, mesai yönetimi gibi birçok işi dijitalleştiriyor. Firmalar, Shiftplanner kullanarak zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayıp, çalışan verimliliğini artırıyor.

Shiftplanner Kurucu ortaklarından Ahmet Tepe, “Bugüne kadar daha çok perakende sektörüne odaklandık. Yeni yatırımla birlikte hedef pazarımızı genişletip, vardiyalı çalışılan tüm sektörler için en uygun çözümleri üreteceğiz. Önümüzdeki süreçte hızlı ve başarılı bir büyüme trendi yakalayarak, uluslararası bir girişim olma yolunda ilerlemeyi hedefliyoruz” dedi.

Alesta Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer ise şunları söyledi; “Pazarda önemli bir ihtiyaca yönelik çözümler üreten Shiftplanner girişiminin hem ulusal hem de uluslararası pazarda başarı göstereceğine inanıyor ve başarılar diliyorum.”

Mobil uygulaması yayında olacak

Şu an web üzerinden kullanıcılarına hizmet veren Shiftplanner, web yazılımına yeni özellikler ekliyor ve kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Ayrıca çalışanların kendileri ile ilgili durumları takip edebileceği, taleplerde bulunabileceği ve QR kod ile giriş-çıkış yapabilecekleri Shiftplanner mobil uygulamasını da yakında çıkarmaya hazırlanıyor. Shiftplanner’ın gelir modeli, çalışan başı aylık ücretlendirme üzerinden ilerliyor.

Güncel İçerikler