Y Combinator’ın girişimcilik eğitimleri, Insider aracılığıyla artık Türkçe olarak da yayınlanıyor

Dünyanın en büyük girişim hızlandırma programlarından bir olan Y Combinator‘ın girişimciler için sunduğu ve malum İngilizce olarak yayınlanan eğitim videoları, yerli girişim Insider desteğiyle artık Türkçe olarak da izlenebilecek.

Konuyla ilgili Insider’ın açıklaması:

“Insider olarak 2012’den beri başarılı girişimlerin Silikon Vadisi dışında da kurulabileceğini tüm dünyaya gösterme amacıyla hız kesmeden çalışıyoruz. Ülkemiz için yaratmanın ve üretmenin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz, bu sebeple bu coğrafyadan daha fazla girişim çıkabilsin diye tamamen gönüllülerden oluşan ekibimizle dünyaca ünlü girişimcilik okulu Y Combinator’ın videolarını Türkçe’ye çevirdik.

Her Pazartesi Insider Türkiye YouTube kanalında girişim kurmanın ilk adımından son adımına kadar bilgi veren eğitici videolar yayınlıyoruz. “Piyasaya Uygun Ürün Bulma”dan “Yatırımcılardan Nasıl Toplantı Alınır”a kadar pek çok farklı konunun işlendiği videolarda Elon Musk, Mark Zuckerberg gibi ünlü girişimciler de konuşmacı olarak yer alıyor.
Bizler inanıyoruz ki bilgi paylaştıkça çoğalır. Türkiye’nin dört bir yanındaki girişimci adaylarının bu değerli kaynaklara ulaşmasını sağlamak için mümkün olduğunca her kanaldan projemizi duyurmaya çalışıyoruz. Bilgiyi paylaşma amacıyla tamamen sosyal fayda güderek çıktığımız bu yolda sizlerin destekleri bizi çok mutlu eder.”

Tüm eğitim videolarına Insider YouTube hesabından ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler