Pazardan: Semt pazarlarından adresinize meyve ve sebze siparişi vermenizi sağlayan uygulama

Pazardan, adresinize yakın semt pazarlarında yer alan tezgahlardan taze sebze ve meyve siparişi vermenizi sağlayan bir pazar yeri uygulamasıdır.

Burak Sıraç, Okan Tübek ve Bora Gündüz tarafından kurulan girişim Pazardan, siparişlerinizin teslim edilmesini istediğiniz adresleri kaydederek, bölgenize teslimat yapan pazarlarda farklı tezgahları keşfedebilirsiniz. Taze sebze ve meyveleri filenize ekleyerek size en uygun teslimat saatini seçebilirsiniz. Güvenli mobil ödeme sayesinde hiç bir şeye temas etmeden ve evinizden çıkmadan taze meyve ve sebze alışverişlerinizi semt pazarından yapabilirsiniz.

Cebinizdeki Pazar

Pazardan, güncel edindiğimiz verilere göre 500 üyeyi aşmış durumda. İnsanların semt pazarlarından mobil uygulamayla alışveriş yapma deneyimi aktarılan bilgilere göre faaliyet gösterdiği bölgedeki kullanıcılar tarafından çok sevilmiş. Çok sayıda olumlu mesaj aldık. Şu an servis veremediğimiz bölgelerden de “Ne zaman sipariş verebileceğiz?” sorusunu aldık. Pazardan’da şu anda; Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy, Etiler, Levent, Ulus, Arnavutköy, Maslak, Ayazağa, Sarıyer, Göktürk gibi ilçelere teslimat yapan semt pazarları ve tezgahlar mevcut. Farklı bölgelere açılmak için çalışmaları devam ediyor.

Girişimin kurucu ortağı Burak Sıraç “Semt pazarları Türkiye’de sosyo-ekonomik seviyeden bağımsız olarak meyve ve sebzenin kalite-fiyat performansının en yüksek olduğu yerlerdir. Günümüzde özellikle pandemiyle birlikte insanların taze sebze ve meyve tüketme ihtiyaçları arttı ve paralel olarak e-ticaret kullanma oranı da arttı. Ancak hala semt pazarlarından günlük sergilenen, taze meyve-sebzeye e-ticaret kanalıyla ulaşmak mümkün değildi. Pazardan’la adreslerine gönderim yapan tüm gerçek semt pazarı tezgahlarına ulaşabilir ve temassız alışveriş yapabilirler.” dedi.

Girişimin değer önerisi

Sebze-meyve kategorisindeki diğer oyunculardan farkla gerçek semt pazarından eve gönderim yapan bir pazar yeri uygulaması.

Hizmet nasıl kullanılıyor?

Siparişlerinizin teslim edilmesini istediğiniz adresleri kaydederek, bölgenize teslimat yapan pazarlarda farklı tezgahları keşfedebilirsiniz. Taze sebze ve meyveleri filenize ekleyerek size en uygun teslimat saatini seçebilirsiniz. Mobil ödeme sayesinde hiç bir şeye temas etmeden ve evinizden çıkmadan taze meyve ve sebze alışverişlerinizi semt pazarından yapabilirsiniz. Satıcılar da aynı uygulama üzerinden mağazalarına giriş yapıyorlar. Satışa sunacakları ürünleri, fiyatlarını, teslimat bölgelerini ve minimum sipariş tutarlarını pazar bazlı giriyorlar. Tüm siparişlerini uygulama üzerinden yönetiyorlar.

Güncel İçerikler