Finans ve Tarım odaklı girişimler için 31 Ocak’ta başvuruları sona erecek SDG Impact Accelerator, neler sunuyor?

Girişimciler bazen yeni işler için yola çıktığında, tüm süreçleri kendileri halletmek istiyebiliyor. Bu durumu birçok girişimcinin düştüğü hatalardan biri olarak gösterilebiliriz. Ancak ekiplerin kendi alanlarıyla ilgili bir hızlandırma programına dahil olması, girişimin 1 yılda alabileceği süreyi haftalara indirebiliyor. Dahil oldukları program süresince edindikleri ağ desteği ve eğitimler ise işlerini daha profesyonel ve akılcı yapmalarını sağlıyor.

Şimdi sizlere küresel çapta kurulan SDG Impact Accelerator, Türkçesi ile SKA Etki Hızlandırıcısı programından bahsedeceğiz.

SDG Impact Accelerator dünya üzerindeki büyük kalkınma sorunlarına çözüm getirmek üzere yeni teknoloji veya ürünler üzerinde çalışan girişimcileri destekleyerek piramidin en altındaki dezavantajlı grupların sorunlarına çözümler geliştiriyor.

SDGia güncel çağrısının bu yılki odağında Finansal Kapsayıcılık ve Dijital Tarım alanları var. İnovasyonlarını ticarileştirmeye ve büyük sorunları çözecek sürdürülebilir iş modelleri kurmaya odaklanan, dünyanın her yerinden tutkulu ve üretken girişimleri bekliyor.

15 bin dolar hibe

Girişimcilik programlarına dahil olurken kurucuların aklına gelen öncelikli sorulardan biri de programın maddi olanakları oluyor. Sonuç olarak girişimciler, hayallerindeki fikirleri hayata geçirmek için yola çıkmış kişilerdir. İşlerini ticari bir aşamaya getirene kadar yaşadıkları maddi zorluk onların işlerini yavaş geliştirmesine de sebep olabiliyor.

SDG Impact Accelerator, ön Hızlandırma programını başarıyla tamamlayarak hızlandırma programına kabul edilen girişimcilere destek olmak için 15 bin dolar karşılıksız hibe veriyor.

Son Başvuru 31 Ocak 2021 23.59

SDGia Finansal Kapsayıcılık ve Dijital Tarım çağrı başvuruları 31 Ocak 2021 23:59’a kadar devam ediyor.

Program 15 bin dolar hibenin yanı sıra girişimcilere güçlü küresel ağ desteği, ve Bangladeş ve Uganda’da çözümlerini uygulama fırsatı sunuyor.

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler