Kargo teslimat girişimi Git Kargo, 2020’de yüzde 66 büyüyerek toplam 434 bin teslimat gerçekleştirdi

2019 yılı içerisinde 224 bin kargo teslimatı gerçekleştiren Git Kargo, 2020’de %66 büyüyerek toplam 434 bin kargo teslimatı gerçekleştirdi.

2018 yılında “Yeni Nesil Kargo” sloganıyla yola çıkan yerli girişim Git Kargo 2020 yılında 402 bin adet kargoyu alıcılarına 24 saat içinde ulaştırdı.

Gün içi teslimat verilerinde yüzde 50’lik bir artış hedefi tutturan Git Kargo, optimal rota planlarını oluşturuyor ve kullanıcılarına en kısa sürede teslimatı sağlayabilmek adına birebir iletişim kanalı temelli yenilikçi hizmetler sağlıyor. Kullanıcılar Git Kargo ile teslimat sürecini dilediği gibi yönetebiliyor. Gün içi teslimat, gece ve hafta sonu teslimat gibi bir çok seçenek ile kullanıcıları dar zaman dilimlerine hapsetmeyip, zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlıyor. Böylelikle kullanıcılar günlük programlarını kargo beklemek üzerine kurgulama devrini geride bırakarak, kullanıcıların kargo teslimatını kendi programına göre yönetebildiği yeni nesil kargoculuk anlayışıyla hizmet veriyor.

2020’de Türkiye’de Yaygınlaşan Git Kargo 2021’de Global Projeleri Hedefliyor

Yaşadığımız pandemi süreci sebebiyle artan online alışveriş trendinde kargoculuğun müşteri memnuniyetinin en önemli adımı olduğu bilinciyle hareket eden Git Kargo Ekibi, insan etkileşimi en az olacak şekilde teslimatlar yapmaya özen gösteriyor, kullanıcılarının adres ve diğer iletişim bilgilerini güncelleyebilecekleri, paketlerinin temassız teslim alınıp alınamayacağını seçebilecekleri ve teslimatlarını canlı olarak takip edebilecekleri kullanıcı dostu bir uygulama ile bu zor süreçlerde de paketlerini sorunsuz bir şekilde teslim alabilmesini sağlıyor. E-ticaret özelinde verdiği e-ticaret lojistiği deneyimiyle müşterilerine yüksek memnuniyet sunan hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Git Kargo yıl genelinde İstanbul özelinde en çok teslimatı sırasıyla;

  • Kadıköy (22.495 adet)
  • Esenyurt (21.743 adet)
  • Ataşehir (19.320 adet) ilçelerinde gerçekleştirdi.

Git Kargo Ekibi, 2020 yılı içerisinde ekibine dahil ettiği 70’i aşkın insan gücüyle 2021’de yeni nesil kargoculuk anlayışıyla daha fazla kapıyı çalmaya hazırlanıyor.

2020 hedeflerinden biri olan Türkiye genelinde hizmet verme adımlarından Ankara ve Bursa projelerini de hayata geçiren Git Kargo Ekibi, 2021 hedefleri arasında Türkiye’de kapsama alanını genişletmenin yanı sıra global düzeyde de projelerin içerisinde bulunmayı hedefliyor.

2020 yılının ikinci yarısında aldığı 5 milyon Türk Liralık yatırımın ardından rotasını genişletme hedefini hızlandıran Git Kargo, tüm teknolojisini e-ticarete göre kurgulayıp, “yeni jenerasyonun yeni nesil kargosu olma” hedefi ile yoluna devam ediyor. Daha az aktarma, daha az transfer ile gönderici ve alıcı arasında hızlı bir köprü oluşturuyor, kargo bekleme ve işleme süreçlerini %50 daha hızlı organize ederek, kullanıcı beklentilerine tam karşılık verebilmek ve kaygılarını en aza indirebilmek adına tüm süreçlerini kullanıcılarının da canlı takip edebileceği bir sistem üzerine kuruyor. Git Kargo e-ticaretin gelişmesine katkı sağlayıp , yenilikleri ile dünya e-ticaret lojistiğine yön vermeyi amaçlıyor.

Güncel İçerikler