Elektrikli araç sinyali veren Martı’nın kurucusu Oğuz Alper Öktem: “Onbinlercesi sokağa çıktığında, İstanbul’a yakışacak mı?”

Martı’nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, kişisel Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile yakında hizmete gireceğini düşündüğümüz ve elektrikli olduğuna emin olduğumuz yeni bir hizmetini paylaştı.

“Onbinlercesi sokağa çıktığında, İstanbul’a yakışacak mı?”

Şu an bu konuyla ilgili tüm bilgiler Öktem’in Instagram’da yaptığı görselle birlikte “Onbinlercesi sokağa çıktığında, İstanbul’a yakışacak mı?” paylaşımı ile sınırlı. Tarafımıza henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak üzerinde logo ve ortaya çıkmış gerçek bir ürünü gördüğümüzde, bu hizmetin neredeyse kesin olarak yakın gelecekte devreye alınacağından eminiz.

Yeni paylaşımlı elektrikli araç modeli ile Martı, scooter’ı güvensiz bulan ya da fotoğraftan da anlaşıldığı gibi iki kişi güvenli yolculuk yapmak isteyenler için bir çözüm sunacak. Bu araç ile kullanıcılar daha uzun ve daha konforlu ve kendine ait olmayan bir araç ile ulaşım sağlayacak. Araç kiralayan acentelere oranla bu hizmetin daha hızlı ve erişilebilir olduğunu düşünüyoruz.

Biliyorsunuz taksiciler Martı’ya karşı gelmişti, bu hizmetle birlikte araç kiralama acenteleri ile de arasını açacak gibi duruyor.

Bu içerik elde edilen veri doğrultusunda, yorumlar neticesinde oluşturulmuştur. Elbette resmi olarak tarafımıza bir içerik geldiğinde sizlerle hızlıca paylaşacağız.

Güncel İçerikler