DinamikCRM: Müşteri, satış ve randevu yönetimi gibi tüm araçları tek ekranda toplayan yerli CRM uygulaması

Evden çalışmaya uygun ve en hesaplı olarak kendini konumlandıran CRM programı DinamikCRM, müşteri yönetiminden satış, sipariş ve randevu yönetimine kadar tüm araçları tek bir ekranda toplayan girişimdir.

İki girişimci; Yahya Ekinci ve Göktuğ Özdem tarafından kurulan girişim, Haziran 2017‘de İstanbul‘da çalışmalarına başladı ve B2B olarak faailyet gösteriyor.

DinamikCRM tamamen web tabanlı bir teknoloji ürünüdür. İnternet bağlantısı bulunan her cihazdan herhangi bir uygulama indirmeye gerek olmaksızın bu platform kullanılabiliyor. Hesap oluşturan kullanıcılara 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunuyor. Bizimle kalmak isteyen kullanıcılar, uygulamamız üzerinden satın alım gerçekleştirerek müşterimiz haline gelebiliyor.

Üretilen değer önerisi

Kurucu ortaklardan Ekinci; tam olarak hangi soruna çözüm üretiyorsunuz sorusunu: “Şirketlerin yeni müşteri kazanımı için gereken dijital varlıkları eksi ve ne yazıkki mevcut müşterileri elde tutma faaliyetleri gerçekleştirilmiyor. Genel anlamda şirketler, büyük veriye odaklanmadığı için kurumsal hafıza eksikliği yaşıyor. Ayrıca şirket içerisinde kullanılan birden çok uygulama nedeniyle entegrasyon ve konsolidasyon probleleri görüyoruz. Bunun sonucunda da şirketlere yüksek maliyetler veya görünmeyen lisans bedelleri yansıyor. Biz sunduğumuz platform ile bunları tek çatı altında toplayarak kullanım kolaylığı sunuyoruz ve düşük maliyetle bu sorunları çözüyoruz.” dedi.

Dinamik form yönetimi, çalışan portali (sosyal intranet), ücretsiz web sayfası, hedef yönetim sistemi, sanal santral entegrasyonu, anlaşılır ve şeffaf lisanslama modeli bizi rakiplenlerinden ayıran en önemli özellikler olarak konumlandırıyor.

Yatırım turunda

Son olarak DinamikCRM, kurucusu Yahya Ekinci tarafından tamamen kendi öz kaynakları kullanılarak geliştirildi. Kuruluştan bugüne kendi yağında kavruldu diyebiliriz. Şu anda da bir yatırım turunda olduğu aldığımız bilgiler arasında. Aralında; Angel Effect, Keiretsu Forum Türkiye, Yıldız Ventures, GBA, ScaleX, CollectiveSparks vb. gibi yatırımcıların olduğu 14 farklı profille görüşmelerini sürdürüyor.

DinamikCRM’le ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler