GogoPazar: Fongogo’dan kitlesel fonlama kampanyası biten projelerin ürünlerini satabileceği pazar yeri

Yaratıcı ve yenilikçi ürünleri olan girişimlerin kitlesel fonlama kampanyaları bittikten sonra da ürünlerinin satışını yaparak fon toplamaya ve destekçi kitlelerini genişletmeye devam edecekleri pazaryeri GogoPazar yayına alındı.

GogoPazar, kitlesel fonlama ile ticarileşme arasındaki boşluğu kapayarak girişimlere kampanya sonrası satış çözümü sunma amaçlı ortaya çıktı. Fongogo veya başka bir platform üzerinden oluşturdukları kampanya ile ürünlerinin seri üretimi için hedefledikleri fona ulaşan girişimler, GogoPazar’da bu ürünleri kullanmak isteyen kitlelere verdikleri destek karşılığında ürünlerini gönderebilecekler.

Kitlesel fonlama kampanyaları projelerin hikayelerini anlatarak hayallerin gerçekleşmesi için aranılan fonun ve validasyonun bulunmasını sağlar. GogoPazar ise, hikayeyi anlatmaya devam ederek işin ölçeğinin ve müşteri kitlesinin büyümesini sağlayarak ticarileşme yolundaki adımlarına destek olur.

Fongogo’nun inovatif, yaratıcı ve yenilikçi ürünlerin hayata geçmesine katkıda bulunmak için destek vermek isteyen kitlesiyle girişmcilerin buluştuğu GogoPazar’da, girişimciler destekçi kitlelerini sürekli arttırırken, ürünlerinin doğru kitleyle buluşmasını da sağlarlar.

Güncel İçerikler