Müslüman bireylerin asistan uygulaması Muslim Assistant, Teknasyon’dan yatırım aldı

Teknasyon, Türkiye’deki girişimlere verdiği desteği, İzmir’den çıkan ve globale açılma yolunda emin adımlarla ilerleyen Muslim Assistant uygulamasına da yatırım yaparak genişletmeye devam ediyor.

Hâlihazırda dünyanın birçok farklı ülkesindeki milyonlarca kişi tarafından kullanılan Muslim Assistant; iOS ve Android işletim sistemlerinde Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça başta olmak üzere tam 20 ayrı dil seçeneği sunuyor. Müslümanların günlük yaşantısına yardımcı olmayı amaçlayan mobil uygulama, namaz vakitleri, Kur’an-ı Kerim, hatırlatmalar ve kıble yönü bulma gibi kullanıcılarının günlük yaşamda ihtiyaç duydukları 15’ten fazla özelliğe sahip.

Kurucusu Caner Bayraktar ve ekibinin hedefi ise, sürekli olarak kullanıcılarının kullanım ve davranışlarını analiz ederek Muslim Assistant’ı içerik ve özellik olarak her geçen gün daha da zenginleştirmek, belli başlı özellikler ile sınırlı kalmadan günlük ibadette ihtiyaç duyulabilecek her türlü konuya dokunarak alanında ilk sırada gelen uygulama yapmak.

Gerçekleştirdikleri yatırımı değerlendiren Teknasyon CIO’su Onur Kurugöl, “İnsanların günlük hayatının bir parçası olabilen ve global çapta büyümek isteyen mobil girişimler bizim öncelikli yatırım hedefimiz. Bu tip girişimlere aynı yollardan geçmiş deneyimli ekibimiz ve yüksek standartlardaki teknik altyapımız ile bir yatırımcıdan öte sırtını yaslayabileceği bir akıllı ortak oluyoruz. Muslim Assistant; hâlihazırda kendini uluslararası olarak kanıtlamış bir mobil uygulama, Teknasyon’un desteğini de arkalarına alarak çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Güncel İçerikler