IDEA Teknoloji Yatırımları A.Ş., ilk yatırımını e-ticaret operasyonlarının tek ekrandan yönetimini sağlayan Sopyo’ya yaptı

Türkiye’nin e-ticaret altyapı lideri IdeaSoft’un kurduğu Idea Teknoloji Yatırımları AŞ ilk yatırımını, e-ticaret operasyonlarının gerçek zamanlı olarak tek bir ekrandan yönetilmesini sağlayan yerli girişim Sopyo‘ya gerçekleştirdi.

Türkiye’nin e-ticaret altyapı lideri IdeaSoft’un yüzde 100 sahibi olduğu yatırım firması Idea Teknoloji Yatırımları A.Ş, teknoloji alanındaki start-up’ları büyütmek amacıyla kuruldu.

Idea Teknoloji Yatırımları A.Ş. CEO’su Seyhun Özkara; “Kurduğumuz yeni yatırım şirketimizle SAAS çözümlere, fintech girişimlerine, e-ticaret ve e-ihracat odaklı yeni girişimlere yatırım yapmayı hedefliyoruz. İlk yıl dört şirkete yatırım yapma hedefiyle yola çıktık. Yatırım yaptığımız ilk şirket ise pazaryerlerinde satış yapmak isteyen herkes için bu süreci kolaylaştıran, pazaryeri ve muhasebe entegrasyonları çözümleri sunan Sopyo oldu” dedi.

Sopyo, e-ticaret’in en kolay hali!

Sopyo kurucuları Ender Gazel ve Ahmet Alan ise, pandemi ile birlikte kullanıcı sayılarının ortalama %425 büyüdüğünün altını çizerek 6000’e yakın kullanıcıları olduğunu belirtti. Idea Teknoloji Yatırımları AŞ’den aldığımız yatırım ile ekibimizi hızla büyüterek KOBİ’ler için yurtiçi ve yurtdışı e-ticaret platformlarında katma değerli servisler geliştirmeyi hedefliyoruz. Akakçe, Gittigidiyor, Hepsiburada, n11, Amazon ve Trendyol gibi pazaryerleri için en kolay entegrasyon çözümlerini sunuyoruz. Ürün, sipariş, kargo fişi ve fatura süreçlerinizi tek bir ekrandan yönetmenizi sağlıyoruz. KOBİ’lerin dijitalleşmesinde ve e-ticaret operasyonlarında yol arkadaşlığı yapmayı, e-ticaret entegrasyonları denince akla ilk gelen firma olmayı hedefliyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Sopyo, çok kanallı satış yapan satıcıların e-ticaret operasyonlarını gerçek zamanlı olarak tek bir ekrandan yönetmelerini sağlayan entegrasyon çözümü. Sopyo, pazaryerleri ile sipariş, stok ve ürün entegrasyonu sağlarken, tüm platformları tek bir panel üzerinden çok kolay ve işlevsel bir şekilde yönetilmesine olanak sağlıyor.

Güncel İçerikler