Apsiyon, Türkiye’deki plaka tanıma sistemleri için abonelik uygulaması hizmetini duyurdu

Türkiye genelinde ve yurt dışında 850 binden fazla konuta hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanlarına sunduğu entegre çözümleri arasında yer alan Plaka Tanıma Sistemi’yle yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Apsiyon, gerçekleştirdiği kampanyalar ve geliştirdiği sistemler ile site sakinlerinin ve yöneticilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Toplu yaşam alanlarına özel geliştirilen ve güvenliği girişten ve otoparktan başlayarak üst seviyeye taşıyan Plaka Tanıma Sistemi sayesinde giriş-çıkış süreleri en aza indiriliyor. Giriş kartı, etiket ve uzaktan kumanda gibi materyal maliyetlerini de ortadan kaldıran sistem, sakinlere daha güvenilir bir yaşam alanı sunulmasına olanak tanıyor.

Tüm süreç tek ekrandan yönetiliyor

Apsiyon Plaka Tanıma Sistemi, toplu yaşam alanlarında araçların otoparka giriş ve otoparktan çıkış sürelerini hızlandırıyor. Süreçlerin tek ekrandan yönetilmesini sağlayan sistem, site güvenliklerinin, görevlilerinin ve dolayısıyla toplu yaşam alanı yöneticilerinin iş süreçlerini kolaylaştırıyor.

Kart, etiket ve kumanda gibi maliyetleri azaltıyor

Belirlenen periyotlarda raporlamaya imkan tanıyan sistem, otopark yönetimini dijitalleştiriyor. Yabancı araçların otoparka girişini engelleyen sistem, site sakinlerine daha güvenli alanların sunulmasına yardımcı oluyor. Araç sınırlama, kara liste, misafir araç, süre sınırı ve VIP araç gibi birçok uygulamanın tanımlanmasına da izin veren sistem, web tabanlı ara yüzü sayesinde tablet, bilgisayar ve akıllı telefonlardan da yönetilebiliyor. Sistem, uzaktan kumanda ya da kartlı geçiş sistemlerinde olduğu gibi kart ya da kumanda taşıma ve unutma derdini ortadan kaldırırken aynı anda maliyetleri de azaltıyor.

“İş süreçlerinde kesintinin önüne geçiyoruz”

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “Türkiye’de plaka tanıma sistemlerinde kiralama modelini Apsiyon olarak ilk biz sunduk. Bu modelle toplu yaşam alanlarında zamana bağlı artan işletme maliyetlerini düşürüyoruz. Plaka tanıma sistemlerinin satın alındığı modelde, işletmeler yüksek maliyetlere katlanmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca maalesef kullanım ömrü boyunca süre gelen bakım ve onarım maliyetlerine de katlanmak zorunda kalıyorlar. Biz sektöre kazandırdığımız kiralama modeliyle kullanım ömrü boyunca sistemin geliştirilmesi ya da onarımı için gerekli tüm maliyeti üstleniyoruz. Toplu yaşam alanlarına sunduğumuz bu model sayesinde kullanıcılara maliyet tasarrufu sağlıyoruz. Ayrıca kiraladığımız sistemlerimizin bakımını sürekli hale getirerek iş süreçlerinde kesintinin de önüne geçiyoruz” dedi.

Güncel İçerikler