Kitapyurdu, yeni ürünü Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasını duyurdu

İnternet kitapçılığında 21. yaşını kutlayan Kitapyurdu, yeni ürünü Kitapyurdu Sesli Kitap ile uygulama marketlerinde yerini aldı.

Doğu klasiklerinden batı klasiklerine, modern öyküden ekonomiye 500’den fazla sesli kitap barındıran Kitapyurdu Sesli Kitap, sesli kitap sektöründe iddialı bir fiyatla dikkat çekiyor.

500’den fazla sesli kitap

Mevcut durumda 27 kategoride 500’den fazla sesli kitap barındıran Kitapyurdu Sesli Kitap, kütüphanesine her ay en az 10 yeni sesli kitap eklemeyi taahhüt ediyor. Lansman dönemi boyunca ilk 30 gün ücretsiz deneme şansı mevcut.

Esnek abonelik seçenekleri

AppStore ve PlayStore üzerinden abonelik oluşturmanın yanı sıra, Kitapyurdu.com üyelerinin aşina olduğu platin üyelik ile ücretsiz sesli kitap erişimi sağlanabiliyor. Ayrıca Kitapyurdu.com alışverişlerinden elde edilen puanlarla da sesli kitap hizmetine erişebiliyorsunuz. Aylık 9.99 TL, yıllık 49.99 TL’den abonelik sunan Kitapyurdu Sesli Kitap, iddialı bir fiyat politikasına sahip.

Ücretsiz kullanım seçeneği

Kitapyurdu Sesli Kitap, sektördeki rakiplerinden farklı bir yönüyle de öne çıkıyor. Kitapyurdu tarafından belirlenen haftanın kitabı, premium olmayan kullanıcılar için de hafta boyunca ücretsiz sunuluyor. Yani hiçbir ücret ödemeden ayda 4 kitap dinleyebilirsiniz.

Görme engelliler için daima ücretsiz

Görme engelliler, Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasından sınırsız ve süresiz olarak, ücretsiz faydalanabilirler. Görme engelli olunduğuna dair karekodlu sağlık raporunu Kitapyurdu.com’a ileten kullanıcılar, sınırsız olarak erişim sağlayabiliyor.

Kısa bir sürede 10 binden fazla üyeye sahip olan Kitapyurdu Sesli Kitap‘ı, siz de AppStore‘dan veya Google Play‘den mobil cihazınıza indirerek ücretsiz deneyebilirsiniz.

Güncel İçerikler