Agito, dijital sigortacılık alanındaki gücünü artırmak için FYK Teknoloji’ye ortak oldu

Sigorta şirketlerine çözümler üreten Agito, dijital sigortacılık alanındaki faaliyetlerinin etkinliğini artırmak ve global pazarda çok güçlü bir oyuncu olmak için, FYK Teknoloji‘ye ortak oldu.

Konuyla ilgili Agito’nun açıklaması:

“Değerli iş ortaklarımız ve Değerli sektör dostlarımız,

23. kuruluş yıl dönümü içinde bulunduğumuz bu günlerde sürekli bir gelişim ve büyüme çabası içinde olduk. Bu kapsamda sizler ile yeni bir birlikteliği, bir yatırım haberini daha paylaşmak istiyoruz. Bizi çok heyecanlandıran bu stratejik birliktelik ile sektörün Dijital Dönüşüm sürecinde fark yaratacak bir yolculuğa çıkacağımıza inanıyoruz.

Insurtech özelinde sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ederken, Nesnelerin İnterneti, Mobil, Yapay Zekâ, Makine Öğrenmesi gibi alanlarda ürün ve hizmetler sunan FYK Teknoloji ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık ve FYK Teknoloji’ye ortak olduk. Bu birliktelik ile Digital Sigortacılık alanında ihtiyaç duyduğunuz ürün ve hizmetlere Agito markası altında hızlı ve güvenilir şekilde ulaşmanızı sağlayacağız.

Agito olarak sigorta sektörüne inancımızı pekiştirdiğiniz ve bizi böylesine heyecan verici bir yatırıma cesaretlendirdiğiniz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,
Agito Ailesi”

Bu ortaklıkla ilgili egirişim olarak daha teknik bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağız.

Güncel İçerikler