Yerli girişim Massive Bio, Revo Capital liderliğinde 2.6 milyon dolar yatırım aldı

Hassas tıp ve yapay zeka (AI) alanında bir lider olan girişimlerde Massive Bio, hasta merkezli klinik deneme kaydını etkinleştirdi ve bugün Revo Capital liderliğinde ve Cavendish Impact Foundation (CIF)‘nın katılımıyla 2.6 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı.

Yatırım, Massive Bio’nun lansmanından bu yana toplam fonunu 6,6 milyon dolara çıkardı ve ayrıca biyoteknoloji şirketinin ABD ve denizaşırı onkoloji klinik deneme işe alım platformu çözümlerine yönelik talebi karşılayacak şekilde ölçeklenmesi için kullanılacak.

Finansman turu, küresel olarak ilaç şirketi ve sözleşmeli araştırma organizasyonu (CRO) endüstrisinde hızla büyüyen bir müşteri listesi ve COVID-19 ile daha da hızlanan üssel talep gören Massive Bio için olağanüstü bir yıla dayanıyor.

Massive Bio Kurucu Ortağı ve CEO’su Selin Kurnaz, “2015 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana, Massive Bio, büyümesini hızlandırmak için çoğunlukla müşteri talebinden elde edilen gelire dayanan etkileyici bir büyüme kaydetti. Bununla birlikte, 2020’de yaşadığımız hızlı tempoda ek bir büyüme hızı nedeniyle, vizyonumuzu daha hızlı ve geniş bir şekilde gerçekleştirmek için çok çalışkan ve tutkulu yatırımcılar olan Revo Capital ve CIF ile ortaklık kurduk. Ekibimizden ve başarımızdan gurur duyuyorum ve şimdi küresel olarak genişleme zamanımız geldi.” ded.

Revo Capital’in Genel Müdürü Cenk Bayrakdar, “Pandemi salgını ve ötesinde, klinik araştırma endüstrisinin çalışma kaydına her zamankinden daha fazla yardımcı olması için dijital bir sağlık teknolojisi çözümüne ihtiyacı var. Massive Bio, klinik deneylere işe alım zorluklarıyla ilişkili zorlukları ele almak için özel olarak oluşturulmuş benzersiz bir çözüme sahip, bu da hasta merkezli yaklaşımlarıyla uyumlu, endüstri için güçlü bir çözüm yapıyor ve onlarla işbirliği yapmaktan ve onları desteklemekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler