Köpek gezdirme ve bakım hizmeti sağlayan DogGO, evde bakım hizmetini de duyurdu

Evcil hayvan sahiplerine aradıkları güvenli hizmetleri sunmak ve ulaşılabilir hale getirmek amacıyla kurulan ve 1,5 senedir olarak aktif hizmet veren köpek gezdirme ve bakım uygulaması DogGO, Evde Bakım Hizmetini de kullanıcılarına açtı.

İstanbul’un 20 ilçesinde faaliyet gösteren DogGO, yakında tüm ilçelerde hizmet vermeye başlayacak.

DogGO, uygulamadaki farklı hizmetleriyle köpek ailelerine yardım etmeyi hedefliyor. Uygulama üzerinden yapılan yürüyüşlerde GPS takibi, çiş ve kaka bildirimleri, anlık fotoğraf talep edebilme gibi özellikleri köpek sahipleriyle buluşturan DogGO, herhangi bir seyahat durumunda evde bakım hizmetinde de, köpek ailelerini, köpeğinin uyanmasından, uyuyana kadar tüm sürecinden bildirimlerle haberdar edecek. Hizmet ihtiyaca uygun şekilde Köpek Ailesi Evinde ve Bakıcı Evinde Bakım olarak ikiye ayrılıyor. Kullanıcılar, bakım taleplerine aday olan bakıcılar arasından seçimlerini kendileri yapabiliyor.

İstanbul’da 1000 adet bulunan DogGO Walkerlar, üniversitede okuyan, köpekleri çok seven ve genelde pet sahibi kişilerden oluşuyor. Mülakat, online ve pratik oryantasyon sürecinden geçerek sınıflandırılan DogGO Walkerlar, köpek ailelerinin ihtiyaçlarına uygun hizmeti vermek için sisteme katılıyor. Sisteme katılan walkerlar, bakıcı olabilmek için ayrı bir oryantasyondan geçiyor.

Zamansal veya anlık ihtiyaçlara sahip köpek ailelerine hizmet veren DogGO, yakında kreş, eğitim gibi diğer hizmetlerini de kullanıcılarına sunacak ve diğer evcil hayvanlara da hizmet vermeye başlayacak.

Güncel İçerikler