Apsiyon’un yazılım geliştirme müdürü Erçin Dedeoğlu oldu

Yazılım sektöründe uzun yıllar farklı firmalarda deneyim kazanan Erçin Dedeoğlu, Apsiyon’un Yazılım Geliştirme Müdürü olarak atandı.

Toplu yaşam alanı yöneticilerine CRM’den finans yönetimine, bakım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sunan Apsiyon’da üst düzey bir atama gerçekleşti. 800 binden fazla konutta, 10 binden fazla sitede, 1.7 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Apsiyon’un yeni Yazılım Geliştirme Müdürü Erçin Dedeoğlu oldu.

Ağustos ayı itibariyle göreve başlayan Dedeoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer alan Apsiyon’un, yazılım ekibinden sorumlu olacak.

Erçin Dedeoğlu kimdir?

Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden mezun olan Dedeoğlu, mezuniyet sonrası Anadolu Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemleri Bölümü’nde lisansını tamamladı. Kariyer hayatına 2003 yılında Experts Exchange’de başlayan Dedeoğlu, 2012 yılına kadar bu firmada, 8 farklı ülkedeki yazılım süreçlerine danışmanlık verdi ve Ar-Ge faaliyetlerini yürüttü. Dokuz yıllık uluslararası yazılım deneyiminin ardından, ülkesine dönerek Tam Sistem isimli girişime imza atan Erçin Dedeoğlu, bu girişim ile TÜBİTAK ve KOSGEB projelerine yazılım desteği sağladı. 2013 yılında GeoTech ile yolları kesişen Dedeoğlu, T.C. Dışişleri Bakanlığı başta olmak üzere, 222 farklı elçilikte kullanılacak olan bir ürün geliştirdi. Dedeoğlu, Agile ve Scrum tekniklerini Türkiye’de ilk uygulamaya başlayan ekipler içerisinde yer aldı.

2015 yılında Emse Mühendislik bünyesinde Yazılım Takım Lideri olarak görev alan DEDEOĞLU, bu deneyiminde, özellikle havacılık sektörüne önemli katkılar sağladı. Dünyanın en büyük havaalanlarında, büyük havayolu şirketleri ve yolcular tarafından da kullanılan Self Check-In kioskları, Self Bagdrop sistemleri, LiveGate konferans kioskları, Votebook anlık anket cihazları gibi pek çok büyük yazılım projesine imza attı.

2018 yılında MayCyber Technologies firmasında Yazılım Geliştirme Müdürü olarak çalışan Dedeoğlu, firma bünyesinde, video konferans sistemleri ve uzaktan eğitim sistemleri üzerine projeler geliştirdi. Bilgi ve tecrübelerini eğitmen olarak da paylaşan Erçin Dedeoğlu, Bilge Adam bünyesinde yazılım eğitimleri verdi. Son olarak Akgün Yazılım’da görev alan Dedeoğlu, 52 kişilik bir yazılım ekibine teknik danışmanlık sağladı.

Güncel İçerikler