SHERPA Deneyim Tasarımı Stüdyosu’ndan kullanıcı deneyimi analizi hizmeti: UX Audit

SHERPA, yeni hizmeti UX Audit ile dijital ürün veya hizmetinizi derinlemesine inceleyerek kullanıcı deneyiminde aksayan noktalarını birer birer tespit ediyor, kullanılabilirlik ile ilgili tüm bulguları önceliklendirerek raporluyor.

Üzerine yoğun emek, zaman ve bütçeler harcanan dijital ürün ve servisler; sıklıkla kullanıcılarında uyandırdığı hisler ve yarattığı deneyim açısından arzu edilenden uzak bir performans sergileyebiliyor. Bu sebeple kullanıcıların ve sistemlerin deneyim problemlerini doğru tanımlayabilmek, şirketlerin, ürün sahiplerinin veya pazarlama ekiplerinin karşısına elzem bir ihtiyaç olarak çıkıyor. SHERPA’nın uzman ekibi de UX Audit hizmeti ile tam bu noktada destek sunuyor.

UX Audit neden önemli?

  • Kullanıcıların en çok hangi noktalarda negatif duygular yaşadığını kabul görmüş bir analiz yöntemi ile ortaya koyarak problem tespiti yapıyor,
  • Ürün veya servisleri yeniden tasarlamadan veya lansmanını yapmadan önce bilgi alıp inceleyebileceğiniz güçlü bir referans noktası sağlıyor,
  • Elde edilen bulguları önceliklendirerek kullanıcı deneyimine katkı sağlayacak en önemli noktalara odaklanabilmenizi sağlıyor,
  • İş hedefleri ile kullanıcıların ihtiyaçlarının hangi noktalarda kesiştiğini mercek altına almanıza olanak veriyor,
  • ve doğru metriklerin belirlenip takip edilebilmesine olanak sağlayarak, ölçümlenebilir bir UX yatırımına kapı açıyor.

UX Audit, ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabilmeniz için içeriği ilk izlenim analizinden UX yol haritasına kadar uzanan oldukça geniş bir yelpazede, üç farklı paket —Küçük, Orta, Büyük— sunuyor:

Büyük ya da orta paketi tercih etmeniz durumunda, 15 gün içinde ilk izlenim analiz raporunu, 45 gün içinde de dijital ayak izleri ve gerilla kullanılabilirlik testleri raporlarını, 60 gün sonunda da çözüm önerileri ve yol haritasını alabiliyorsunuz.

Tüm paketleri ayrıntılarıyla incelemek ve detaylı bilgi almak için UX Audit’in kendi sayfasını ziyaret edebilir, dilerseniz hızlıca başvuru yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler