Almanya merkezli SAP, Türkiye’de de operasyonları bulunan Emarsys’i satın aldı

Almanya merkezli SAP, önde gelen çok kanallı müşteri etkileşimi platformu Emarsys‘i satın almak için bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Emarsys, işletmelerin müşterileriyle daha etkili ve kişisel olarak etkileşim kurmasını sağlıyor. SAP® Müşteri Deneyimi portföyünü Emarsys ile, gerçek zamanlı olarak kişiselleştirilmiş pazarlama kampanyaları oluşturmak, çok kanallı yapılarda yer almak, ticaretin dijital olarak nasıl yönetildiğine ilişkin yeni bir paradigma oluşturmak ve her etkileşimin alakalı ve etkili olmasını sağlayacak.

SAP CEO’su Christian Klein, “Emarsys müşteri etkileşim platformunu SAP ve Qualtrics’in önde gelen SAP S / 4HANA® ve Deneyim Yönetimi teknolojisine eklemek, müşterilerimiz için pazarda benzersiz olan yeni olanaklar sağlıyor” dedi.

Emarsys, yenilikçi ve kullanımı kolay, tamamen entegre bulut tabanlı bir pazarlama platformudur. Şirketlerin e-posta, mobil, sosyal, SMS ve web üzerinden geniş ölçekte gerçekten kişisel müşteri etkileşimleri sağlamasına olanak tanıyor.

Emarsys CEO’su Ohad Hecht, “Emarsys, dijital pazarlamada zengin bir inovasyon geleneğine sahiptir. Müşteri deneyiminde mükemmellik ve yeniliğe sürekli bağlılığı olan lider bir küresel marka olan SAP ile güçlerimizi birleştirmek, kendimizi yeniden keşfetmede heyecan verici bir sonraki adımdır. Yasal sürecimizi tamamladıktan sonra müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın Emarsys platformu ile SAP Müşteri Deneyimi portföyü arasındaki sinerjiden hızla yararlanacağından eminiz.” dedi.

Emarsys, Avusturya’nın Viyana şehrinde, Gözetim Kurulu Başkanı Josef Ahorner, Hagai Hartman ve Daniel Harari tarafından kuruldu. Bugün Emarsys’in Türkiye dahil olmak üzere dünya çapında 1.500’den fazla müşterisi ve aralarında Londra, Berlin, Sidney ve Budapeşte’nin de bulunduğu 13 ofiste 800’den fazla çalışanı ve Indianapolis’te bir ABD merkezi bulunmaktadır.

Güncel İçerikler