Psikologlar ile psikolojik desteğe ihtiyaç duyanları bir araya getiren girişim: Psikolog Merkezi

Dijitalleşmenin iletişim süreçlerinin birçok farklı alanına katkı sağladığı günümüzde; Psikolog Merkezi, önemli bir gereksinime yenilikçi ve güvenilir çözümler üretmeyi başarıyor.

Murat Elbeye, Murat Kaşlıoğlu, Onur Çetin ve Eyüp Altındal tarafından hayata geçirilen girişim, Temmuz ayında kullanıcılarıyla buluştu ve kısa sürede önemli bir kitleye ulaştı.

Kendi dijital kliniğinizi oluşturma

Bu platform, psikologların abonelik modeliyle kaydolup çevrimiçi ya da yüz yüze randevu oluşturmalarına imkân tanıyor. Sade ve işlevsel arayüzüyle kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi de amaçlayan bir web uygulaması olan Psikolog Merkezi, ruh sağlığı uzmanlarının kendi dijital kliniklerini yaratmalarına yardımcı oluyor.

Konum esaslı çalışan sistem, bir danışanın mevcut konumunu baz alarak ona en yakından en uzak mesafeye doğru bir uzman listesi oluşturuyor. Psikolojik desteğe ihtiyaç duyan bireyler, psikologmerkezi.com aracılığıyla yakın konumdaki uzmanlarla online terapi ya da yüz yüze randevu alabilirken uzak konumdaki psikologlarla da iletişime geçerek farklı şehirlerdeki psikologlardan da online terapi ile psikolojik destek alabiliyorlar.

Online Terapi için tercih ettikleri uzmanın profiline giren danışanlar, uygun gün ve saati seçerek ödeme işlemini tamamlayarak tercih ettikleri uzman ile online terapilerini gerçekleştirebiliyorlar. Seans başarılı şekilde tamamlandığı takdirde de ödeme ruh sağlığı uzmanının banka hesabına aktarılıyor.

Psikolog Merkezi çevrimiçi(online) görüşmelerin tamamında kendi teknik altyapısını kullanıyor. Güvenli ve gelişmiş dijital donanımı sayesinde kullanıcılara ileri seviyede erişim imkânı sağlayan uygulama, farklı görüntülü görüşme sistemlerine ihtiyaç duymuyor.

Terapiye kolayca ulaşabilmenin önemi

Bilişim teknolojilerinin yardımıyla zaman ve mekânın kısıtlayıcılığına takılmadan, insanları çok değerli bir hizmetle buluşturan Psikolog Merkezi, aynı zamanda ruh sağlığı alanında insanların terapi olanağına ulaşabilirliklerini de artırmayı hedefliyor.

Son teknolojiye uygun şekilde hazırlanan web altyapısı sayesinde güvenilir bir hizmet sunan Psikolog Merkezi, kişisel verilerin korunmasıyla ilgili tüm yasal mevzuatları da yerine getirerek danışan ve uzman gizliliğine büyük önem veriyor.

Ruh sağlığı tedavisi lüks değil, ihtiyaç

Ruh sağlığı tedavisinin lüks değil, ihtiyaç olduğu gerçeğini 21. yüzyılın ağ toplumunun ortaya koyduğu teknolojik gelişmelerden yararlanarak insanlarla paylaşan bu sistem, bu alanda online dünyada dijital elçilik görevini üstleniyor. Toplumsal faydayı birinci önceliği olarak belirleyen ve kurumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden Psikolog Merkezi, farklı bakış açılarıyla yepyeni fikirler üretmenin en iyi dijital örneklerinden birini temsil ediyor.

Dijital iletişimin sunduğu olanaklarla danışan ve uzman arasındaki fiziki mesafeyi ortadan kaldıran Psikolog Merkezi, ruh sağlığı biliminin mevcut etik değerlerine uygun seanslar gerçekleştirilmesini kendi öz değeri olarak kabul ediyor. Danışanların kişisel bilgilerinin ve seans kayıtlarının korunması konusunda oldukça hassas olan sistem, psikoloji alanında yeni bir iletişim köprüsü kurulmasını sağlıyor.

Güncel İçerikler