Uzmanlarla doğrudan görüntülü görüşebileceğiniz platform: Edvays

Tüm dünyada hızla gelişen görüntülü görüşme platformlarına ülkemizden de yeni bir girişim daha eklendi. Edvays, alanında uzman kişilerin birebir görüntülü görüşmeler ile danışmanlık verebileceği bir platformdur.

Edvays, “Keşke sorularımı yanıtlayabilecek bir uzman ile görüşme fırsatım olsaydı…” mantığı ile yola çıkmış bir girişimdir. Pek çok farklı alandan uzman ile birebir görüntülü görüşme yapabilme imkanı sağlıyor. Görüntülü görüşme yapabilmek için uzmanlar öncesinde takvimlerinde müsait oldukları saatleri belirliyorlar. Danışanlar ise 25 yada 55 dakikalık görüntülü görüşme randevusu alabiliyorlar.

Dilerseniz bir psikolog ile görüşüp problemlerinizin çözümü için destek alabiliyorsunuz dilerseniz de bir girişimciye başarısının sırrını sorabiliyorsunuz.

Girişimin avantajlı olduğunu dile getirdiği taraflardan biri olarak, uzmanların çok detaylı bir profil oluşturabiliyor olmalarını gösteriyor. Uzmanlar kendilerini tanıtan bilgilerin yanı sıra makalelerini ekleyebiliyor ve fotoğraf galerisi oluşturabiliyorlar. Bu sayede danışanların uzmanları daha yakından tanıyabilmelerini sağlıyor.

Şafak Tozar tarafından kurulan girişim, çekirdek bir ekip ile yönetiliyor ve ekip en çok görüntülü görüşme alt yapısı üzerinde çalışmış. Görüşmeleri gerçekleştirebilmek için herhangi bir ek uygulamaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Randevu aldıktan sonra telefon, tablet ya da bilgisayarınız aracılığı ile görüşmelere katılabiliyorsunuz.

Girişimin görüşme ücretleri üzerinden yüzde 20 komisyon ile gelir elde ettiğini de ekleyelim.

Şuanda açık beta olarak faaliyette olan girişimin 100’e yakın uzmanı bulunuyor ve yeni uzmanlar eklenmeye devam ediyor.

Güncel İçerikler