OMMA’dan pazarlama dünyası için yeni iletişim aracı: OMMA VQ

OMMA VQ​: Cihaz bağımsız, bulut tabanlı, veri odaklı, etkileşimli ve kişiselleştirilmiş video deneyim platformudur.

Ekranlar çağında yaşıyoruz. Akıllı ya da değil, ekranlar artık her yerdeler: Halka açık yerlerde, evlerimizde, avuçlarımızda, ulaşım araçlarında. Videolar ise bu çağın tartışmasız kahramanları ve en popüler ortamıdır. Büyük verinin anlamlandırıldığını gördüğümüz bu günlerde, pazarlama iletişiminde “kişiselleştirme” trendine de tanık oluyoruz. Kişiselleştirilmiş içerik, daha fazla dönüşüm oranı, daha yüksek açılma oranı ve daha fazla satış anlamına gelir.

OMMA VQ, her zaman kazandıran bir pazarlama iletişim stratejisi oluşturmak için videoları ve kişiselleştirilmiş mesajları bir araya getirir. En doğru mesajı, en doğru zamanda ve en ilgili içerikle vermek için geliştirilmiş OMMA VQ ile tanışın.

OMMA VQ: Pazarlama dünyasının yeni iletişim aracı

VQ, güvenli veri entegrasyonu yoluyla müşterileriniz, kullanıcılarınız ve bayilerinizle doğrudan iletişim kurmanızı sağlar. En doğru verileri, en güzel video içeriklerle anında harmanlamanızı ve neredeyse hiçbir zaman okunmayan mesajlarınızın video yoluyla tamamıyla izlenmesini sağlar. VQ gerçek zamanlıdır, her izleyici için videoları o anda üretir ve interaktif araçlarla sorular sorup cevabını almanızı, memnuniyet anketleri yapmanızı, öne çıkarmak istediğiniz ürün ve hizmetlerin videoya entegre edilebilmesinin yolunu açar.

OMMA, Smart Display Engine üzerine kurulan 2 ürüne sahiptir:

OMMA, müşterilerine hem dijital hem de fiziksel dünyalarında hedef kitleleriyle etkileşimli ve iki yönlü bir iletişim kurmalarını sağlayan bir yazılım platformudur. Smart Display Engine adı verilen bu platform sayesinde şirketler bulut tabanlı, kişiselleştirilmiş, gerçek zamanlı ve etkileşimli uygulamalarla 360 derece bir pazarlama iletişimini en yüksek teknoloji ile edinebilir.

  • OMMA Sign​: İşletim sistemi bağımsız, bulut tabanlı, gerçek zamanlı ve tamamen programlanabilir dijital tabela yazılım platformudur.
  • OMMA VQ​: Cihaz bağımsız, bulut tabanlı, veri odaklı, etkileşimli ve kişiselleştirilmiş video deneyim platformudur.

Güncel İçerikler