Albaraka Portföy, girişimcileri destekleyeceği yeni oluşumu APY Ventures’ı duyurdu

Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından kurulan ve yönetilen Girişim Sermayesi Yatırım Fonları hakkında bilgi vermek amacıyla hayata geçirilen APY Ventures, Türkiye girişim ekosisteminde çalışmalarına aktif olarak başladığını bugün duyurdu.

APY Ventures çatısı altında girişimcilerin ve yatırımcıların ihtiyaçlarına göre kurgulanmış farklı formatlarda Fintech ve Startup olmak üzere iki GSYF bulunmaktadır.

  • Fintech GSYF: Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde hayata geçirilen Albaraka Garaj hızlandırma programını başarı ile tamamlayan girişimler arasından seçilen girişimlere yatırım yapan bir erken aşama girişim sermayesi fonudur.
  • Startup GSYF: Erken aşamadan başlayarak tüm aşamalardaki girişimlere yatırım yapmayı amaçlayan bir girişim sermayesi yatırım fonudur. Ana odağında B2B hizmet veren girişimler olmakla beraber sektör bağımsız tüm girişimcilere kapısı açıktır.

APY Ventures‘ın amacı ekosistemin aktif bir üyesi olarak doğru girişimci ve doğru yatırımcıyı bir araya getirerek temas ettikleri tüm taraflara değer katabilen bir yapı oluşturabilmek, girişimcilik ekosisteminin tüm taraflarına ihtiyaçlarına yönelik uygun alternatifleri oluşturabilmek.

Yeni oluşum APY Ventures’la ilgili yeni gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Güncel İçerikler