İngiltere merkezli ev dekorasyonu girişimi Lick, 3.3 milyon Euro yatırım aldı

Dünyayı derinden etkileyen corona virüsü karşısında insanlar sosyal mesafe önlemlerini dikkate alıyorlar ve mümkün olduğunca evde kalmaya özen gösteriyor. Bu durumda ev dekorasyon projelerinin yükselişte olması şaşırtıcı görünmüyor.

Bu yıl çalışmalarına başlayan İngiltere merkezli girişim Lick Home; dijital yaşam tarzı platformlarına yatırım yapan Felix Capital liderliğinde 3 milyon euro yatırım aldı.

Ev dekorunu doğrudan müşterinin kapısına götüren Lick Home, tozlu iç tasarım pazarını modernleştirmeyi ve alışveriş yapanlara kolay bir çevrimiçi deneyim sunmayı umuyor. Site tüketicilere boya, duvar kağıdı, yüksek kaliteli dekorasyon araçları ve diğer malzemeleri almak için doğrudan bir satın alma seçeneği sunuyor.

Lick, sadece tüketicileri baz almayı düşünmüyor. Lick’e göre, bugün boya pazarının yüzde 60’ı profesyoneller tarafından satın alınmakta ve uygulanmaktadır. Sadece estetik ve kaliteye değil aynı zamanda daha kolay ve gelişmiş bir müşteri hizmeti deneyimine odaklanan bir grup. Lick’in ürünü, Lick Home ve Lick Pro olmak üzere iki platformdan oluşmaktadır. Bu iki platform aracılığıyla her iki kitleye de hitap etmeyi hedefliyor.

Buna ek olarak, Lick ürünün görsel doğası,tutkulu kişilerin çalışmalarını paylaşmasına ve kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği yüklemesine olanak sağlıyor. Bunun yanında Lick, kullanıcı fotoğraflarını, uzman geri bildirimlerini ve nasıl yapılır makalelerini içeren bir tasarım bloğu oluşturdu.

Felix Capital; “Kurucular Sam ve Lucas ile tanıştığımızda, bir boya markasından çok daha fazlasını inşa ettikleri çok açıktı. Lick’i sadece benzer platformlarla ölçeklendirmemek gerek, aynı zamanda büyüyen kadrosu ve profesyonel topluluğu ile birlikte gerçek bir ev dekoru hedefine ulaşma noktasında tutkulular.” sözlerini ekledi.

Güncel İçerikler