WhatsApp üzerinden satış yapmanızı sağlayan platform: DialogTab

DialogTab, e-ticaret siteleri için WhatsApp dahil çoklu kanallar üzerinden (WhatsApp, Facebook Messenger, Live Chat) müşteri temsilcileriniz aracılığıyla kolay sipariş almanızı ve siparişleri yönetmenizi sağlar.

Çoklu agent yönetimi özelliği bulunan Dialog Tab, tek bir platformdan müşterilerinizle yazışarak siparişleri en ince detayına kadar yönetmenize ve uçtan uca sipariş sürecini tamamlamanıza imkan veriyor.

Çoklu kanal desteği sayesinde de WhatsApp Business, Facebook Messenger ve Live Chat gibi farklı iletişim kanallarını tek bir panelde toplayan DialogTab, müşterilerinize en aktif oldukları mecralar üzerinden satış yaparak veya onları satışa yönlendirerek dönüşüm oranlarınızı da artırmanızı sağlar.

Yeni satış kanalınız: WhatsApp

WhatsApp dahil çoklu kanallar üzerinden gelen satış taleplerini hızlı ve kolay bir şekilde almanızı sağlayan Dialog Tab, e-ticaret altyapısıyla entegre olarak bir çok özelliği bir arada sunuyor. Bu özelliklerden bazıları;

Ürün arama ve paylaşma

DialogTab üzerinden sipariş alırken, platformu terketmeden ürün arama ve bu ürünü tüm detaylarıyla kullanıcıyla paylaşma özelliği sayesinde, müşteri temsilcileri panelden ayrılmadan kullanıcıları doğrudan satışa yönlendirebiliyor.

Ürün tanıma

Ürün tanıma özelliği sayesinde müşteri temsilcileriniz, potansiyel müşterinizin paylaştığı link veya görsel üzerinden ürünü tüm detaylarıyla birlikte tanır ve aynı zamanda bu ürüne ait tüm özellikleri panel üzerinden görüntüleyebilir. Örnek vermek gerekirse; tanımlanan ürün tüm renk, beden ve stok bilgileriyle ekrana yansıtılır.

Link üzerinden ürün bulma özelliği e-ticaret API’leri ile sağlanırken görsel üzerinden ürün bulma işlemi yapay zeka destekli görsel işleme teknolojisiyle gerçekleştirilmektedir.

Uzmanlarınız dijital dünyada da ziyaretçilerinizi satışa yönlendirsin

DialogTab üzerinden ziyaretçileriniz uzmanlarınızla etkileşime geçerek ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir. Aynı zamanda uzmanın verdiği bilgilerle müşterinizin en doğru ürünü tercih etmesi sağlanarak, müşteriniz satışa yönlendirilebilir. Bu özellik sayesinde fiziksel mağazalarda bulunan uzmanlar dijital dünyada da konumlandırılarak efektik bir biçimde her iki kanalda da satışlara yönlendirme sağlayabilir.

Performans takibi ve analitik

Platformun en önemli özelliklerinden biri de satış uzmanlarının performanslarını çok yakından takip edebilmenize olanak vermesidir. Gerçek zamanlı olarak her bir satış uzmanının hareketlerini takip edebilir, farklı filtreleme seçenekleri kullanarak analizlerinizi genişletebilir ve aynı zamanda toplam satış rakamlarıyla birlikte dönüşüm oranlarını inceleyebilirsiniz.

DialogTab, en çok kullanılan e-ticaret altyapılarını sisteme entegre ederek Türkiye’den ve Globalden ilk müşteri kazanımlarını sağlamıştır. WhatsApp ı bir eticaret kanalına çeviren özelliğiyle e-ticaret sitelerini ve internet üzerinden sipariş alan diğer firmaları hedefleyen DialogTab, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de ve Globalde lider konumuna gelmeyi hedeflemektedir.

Güncel İçerikler