Sovos, İngiltere merkezli KDV hizmetleri şirketi Accordance’ı satın aldı

Sovos, müşterilerine, sürekli değişen KDV raporlamalarında esnek bir şekilde yönlerini belirlemeye yardımcı olan İngiltere merkezli KDV hizmetleri şirketi Accordance’ı satın aldığını duyurdu.

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl içerisinde yerli girişimlerimizden Foriba’yı da satın almıştı. Bu satın almalar ile globaldeki lokal büyümelerini sürdürüyor.

Bu satın alma, 2020’de gerçekleştirilen üçüncü satın alması oldu ve şirketlerin, düzenli raporlardaki değişikliklerden sürekli işlem kontrollerine (CTC), bir dizi yeni regülasyonla karşı karşıya kaldığı KDV uygulanan ülkeler için kritik bir zamanda gerçekleşti.

Teknoloji, hükümetlerin ve işletmelerin işlem verilerinin entegrasyonu ve analizi konusunda daha verimli olmaları için fırsatlar yaratarak hem iş optimizasyonuna hem de vergi kontrolüne olanak sağlıyor. Yoğun teknoloji kullanan destek hizmetleri, değişen vergi uyumluluğu taleplerine karşılık kaynaklarınızı daha esnek yönlendirme olanağı sunar. 2018’den beri Sovos ortağı olan Accordance, müşterilerine teknoloji destekli uyumluluk hizmetleri sunmak için Sovos KDV Raporlama yazılımını kullanmaktadır ve ekibi yüksek seviyede KDV uzmanlığına sahiptir.

2018’de Trustweaver‘ın satın alınmasıyla desteklenen bir API stratejisi, 2019’da Foriba’nın satın alınmasıyla güçlendirilmiş bir SAP merkezi ve şimdi Accordance’ın alınmasıyla da şimdi geniş bir teknoloji destekli hizmetler ekibine sahip olan Sovos, Vergi Problemlerini Sonsuza Kadar Çözme- Solve Tax for GoodⓇ stratejisinde ilerlemeye devam ediyor.

Güncel İçerikler