İkinci el eşyalarınızı değerinde takas yapabileceğiniz platform: Bartme

İkinci el eşyalarınızın değerini kaybetmeden takas yapabilmenizi sağlayan bir platform Bartme kurucusu Semih Kılıçgedik, egirişim’e konuk oldu. Hem girişiminin hikayesini anlattı hem de sistemin nasıl çalıştığıyla ilgili derin bilgiler verdi

Workup Girişimcilik Programı’nın altıncı dönemine seçilen ve yakında mezun olacak girişim Bartme, ürün takaslarında yaşanan adaletsizlik veya karşılıklı fiyat değerlerinin uyuşmazlığından ötürü gerçekleşemeyen işlemlerin önüne geçmek istiyor.

İkinci el bir eşyanız varsa ve satmak istiyorsanız, önce sisteme üye oluyorsunuz. Barty adını verdikleri uygulama içi para birimiyle o eşyayı örneğin 750 Barty’e satıyorsunuz. Dolayısıyla artık uygulama içerisinde sahip olduğunuz 750 Barty para var. Sonrasında ise yine uygulama içerisinde listelenenm diğer ürünleri o para birimi ile satın alabiliyorsunuz. Sistemdeki takas mantığı tamamen uygulama içi para birimiyle uygulanıyor.

Eğerki girişimle ilgili soru ve yorumlarınız varsa, bize yorumlar kısmından iletirseniz, girişimin kurucusu oradan sizlere dönüş sağlayacaktır.

Türkiye’deki teknoloji ve inovasyon odaklı girişimlerle gerçekleştirdiğimiz video serilerine devam ediyoruz. YouTube kanalımıza abone olarak bize destek olabilirsiniz.

Güncel İçerikler