Templay: Küçük işletme ve girişimler için hazır web sitesi hizmeti sunan SaaS

Workup girişimcilik programın altıncı dönemine seçilen girişimlerden Templay (eski adıyla Enpratik), küçük işletmeler ve girişimler için hazır web sitesi hizmeti veriyor.

Seren Güzel tarafından Temmuz 2019’da İstanbul’da kurulan girişimin iş modeli B2C olup, SaaS olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kod ve yazılım bilgisi olmayanlar için basit bir çözüm sunan Templay, son yıllarda önemi hızla artan hazır web sitesi kurulumu noktasında basit çözüm sunuyor. Hazır altyapılar; Wix, Shopify gibi liderler ile birlikte alışkanlık oluşturmaya başladı. Basit kullanımlar için zamanla hazır web sitesi şirketlerine olan ilgi arttı, ajanslara ve bireysel websitesi yapan kişilere olan ilgi de azaldı.

Seren‘den aldığımız bilgiler arasında, yeni normal ile birlikte bu davranışın hızla artması yönündedir. Global liderler, pandemi sürecinde aylık büyümelerinin oranına çıktığını da belirtmişler. Facebook’un pandemi sürecinde yayına aldığı Shop özelliğinin alt yapısını hazır e-ticaret altyapılarından sağlıyor olmasının sektörü büyütmesi de beklentiler arasında gösteriliyor.

egirişim’e özel açıklama yapan Seren Güzel “Kullanıcılara, sektörel temel web ihtiyaçları doğrultusunda, yarım saatten kısa sürede düzenleyip yayına alabilecekleri hazır siteler sunuyoruz. Tasarımlarını ve fonksiyonlarını isterlerse zamanla geliştirmelerini sağlayıp düzenli uygulama ve bakım desteği sunuyoruz.” dedi.

Templay’le ilgili yeni gelişmeler artık egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler