Mflow: İşletmelerin tüm kağıt işlerini dijitalleştiren SaaS girişim

GOSB Teknopark kuluçka Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren MFlow, yönetim sistemi (ISO, BRC, FSSC vs.) uygulayan işletmelerin tüm kağıt işlerini dijitalleştiren bir SaaS girişimidir.

İlkin Kılıç ve Sibel Taşhan Yurtseven tarafından Eylül 2019’da İstanbul’da kurulan girişim şu an ödeyen müşteriler aşamasındadır. İki kurucunun yanı sıra bir de çalışan olmak üzere 3 kişilik bir ekibe sahipler.

Mflow, B2B SaaS girişimidir. Üretim sektöründeki işletmelerin tamamı hedef kitlesinde bulunuyor. Çünkü üretim varsa, yönetim sistemi var demektir. Mflow, yönetim sistemlerinin sürdürülebilirliğini sağlayan, kağıt veya ofis yazılımları üzerinden yürütülmeye çalışan tüm işleri dijitalleştirerek kolaylık ve yasal zorunluluk olan “izlenebilirliği” sağlayan yazılımdır.

 

egirişim’e özel açıklama yapan Mflow’un kurucu ortağı İlkin Kılıç “Önümüzdeki beş yılın sonunda, kullanıcı sayısı en az 200.000 olan, aylık cirosu iki milyonun üzerinde bir şirket olmayı ve beşinci yıl içinde hizmet ihracatına başlamış olmayı hedefliyoruz.”

Ayrıca: “Mflow’un iki uygulaması var, biri ‘Dokümanlar‘ diğeri ise ‘Kayıtlar‘. Şuan piyasada “Dokümanlar” uygulamamızın muadili gibi görünen, fakat sadece dosya depolama yapan yazılımlar mevcut. Mflow, ‘dosya depolama’ yerine, dosyanın dijitalde oluşturulması yöntemi ile çalışıyor. Kayıtlar uygulaması ise sadece Mflow’da olan, tamamen bizim kurgulayıp geliştirdiğimiz bir uygulama. Teknik ekibe çeviri yapan kurucu ortak 17 yıl sektörde olan, 4000’in üzerinde firmayı denetlemiş bir baş denetçi olduğundan, işletmelerin tüm ihtiyaçlarını bilerek Mflow’u geliştirdik ve yeni uygulamları GOSB Teknopark’ta geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Girişimin tüm gelişmelerini artık egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler