Natro, Danimarka merkezli team.blue tarafından satın alınıyor

Yapılan resmi açıklamaya göre, yerli hosting şirketi Natro, Danimarka merkezli team.blue tarafından satın alınıyor. Satın almanın değeri henüz açıklanmadı.

1999 yılında kurulan Natro, Türkiye’nin önde gelen hosting sağlayıcılarından biridir. Alan adları, web barındırma çözümleri, e-posta, sanal sunucular ve çeşitli güvenlik çözümlerini içeren kapsamlı bir ürün yelpazesine sahiptir. 120 binden fazla müşterisi ve 500 binden fazla alan adının kayıtlı olmasıyla, birden fazla segmentte pazarda lider konumda olan şirketlerden biridir.

Türkiye’deki web barındırma ve uygulama segmentinin 80 milyondan fazla potansiyel müşterisi var. Geçtiğimiz yıllarda iyi bir ilerleme kaydeden şirket, gelecek vaat eden bir ortamda mükemmel büyüme potansiyeli sunuyor.

team.blue, Natro hisselerinin yüzde 100’ünü alıyor. İstanbul ofisinde Nedim Mitrani liderliğinde 70 çalışanı bulunan şirket, aynı şekilde devam edecek. Team.blue ile birlikte Natro, bölgede daha fazla büyüme için iddialı planlarını sürdürmeye devam edecek.

Güncel İçerikler