Kurye sektörüne yeni bir soluk getiren Tamam App, 3500’den fazla teslimat tamamladı

2019 yılında Abdullah Wasfi tarafından kurulan Tamam App, ihtiyacınız olan her anda kendinize uygun kurye bulabileceğiniz bir teslimat uygulamasıdır.

Şehir hayatı ve kalabalık bir toplumda yaşamamızın yanında, COVID-19’un hayatımıza girmesi ile birlikte dışarda geçirdiğimiz zamanın daha da önemli bir hale geldiği dönemde, Tamam App kullanıcılarına kurye ve teslimat konularında hizmet veriyor. Apple Store ve Google Play Store’dan ulaşabileceğiniz uygulamada ilk adımda teslimat adresini girip, teslimatınızda kullanılacak olan araç ya da motorsiklet gibi farklı opsiyonlardan birini seçiyorsunuz. Teslim edilmesini istediğiniz ürünleri belirtip, teslimatınızı canlı olarak takip edebiliyorsunuz.

Kullanıcılarından teslimat başına bir ücret alan Tamam App, aynı zamanda kurduğu partner ağı ile birlikte, online’da olmayan ya da kendi kurye sistemi olmayan işletmeleri de çevrim içi ulaşılabilir hale getiriyor. Şu an İstanbul’un Maslak, Levent, Etiler, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Karaköy, Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Altunizade ve Ataşehir bölgelerinde hizmet veren uygulama, çok yakın zamanda bütün İstanbul’da, İzmir’de ve Ankara’da da hizmet vermeye hazırlanıyor. Sunduğu hizmet itibariyle Getir ve Banabi gibi uygulamalar ile karşılaştırılan girişim, sadece yemek ve gıda gibi dikeylerde değil, evinizde unuttuğunuz bir eşyadan, bir şirket evrakına kadar farklı konulardaki ihtiyaçlarınızın çok kısa bir sürede teslim edilmesini sağlıyor.

Şu an 15 kişilik bir ekip ile faaliyetlerini sürdüren Tamam App, Anadolu şehirleri sonrası Doğu Avrupa bölgesine açılma planları üzerinde de çalışıyor. Tamam App, zamanın herkes için daha da önemli hale geldiği bu dönemde, kullanıcılarına verimli bir çözüm olma yolunda ilerliyor.

Güncel İçerikler