Apsiyon Akademi, Site Yöneticiliği kapsamında 3 bin kişiye yeni istihdam sağlayacak

Türkiye genelinde 760 binden fazla konuta hizmet veren Apsiyon, Apsiyon Akademi ile yeni kariyer fırsatlarının kapılarını aralıyor. Kat Mülkiyeti Yönetimi konusunda eğitimler alarak profesyonel yöneticilik yapmak isteyenler için 2015 yılından beri düzenlenen “Site Yöneticiliği Eğitim Programı” bu yıl koronavirüs sebebiyle online gerçekleştirilecek. Bu zamana kadar 350 kişiyi profesyonel yönetici olarak istihdama kazandıran sertifika programı, yılın geri kalanında 400 kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Apsiyon, Apsiyon Akademi‘yle düzenlediği eğitimlerle site yöneticiliğini profesyonel bir mesleğe dönüştürüyor.

5 yıldır devam eden eğitimlerle 350 kişiyi istihdama kazandıran Apsiyon Akademi, fiziki olarak düzenlediği eğitimleri koronavirüs sebebiyle yılın geri kalanında online olarak düzenleyecek. İlki 9 Mayıs tarihinde gerçekleşen online sertifika programının ikincisi 20 Haziran’da başlayacak ve eğitim 30 saat sürecek. Eğitim sonrası düzenlenen sınavda başarılı olan katılımcılar, Yeditepe Üniversitesi onaylı “Site Yöneticiliği Eğitimi Sertifikası” alarak yeni bir kariyer yolculuğuna çıkacak.

“3 bin kişiyi istihdama kazandıracağız”

İşsizliğin günümüzün önemli problemlerinden biri olduğuna değinen Apsiyon CEO’su Kudret Türk, sözlerine şöyle devam etti, “Apsiyon olarak hayata geçirdiğimiz her proje ile insan hayatına dokunuyoruz. ‘Site Yöneticiliği Eğitim Programı’ ile farklı bir kariyer hedefleyenleri istihdama kazandırmak için çözüm sunuyoruz. Düzenlediğimiz eğitimlerle bu zamana kadar 350 kişiyi istihdama kazandırdık. Önümüzdeki üç yıl içerisinde bu sayıyı 3 binlere çıkarmak istiyoruz. Eğitimlerimizi kendi uzman kadromuz ile birlikte Yeditepe Üniversitesi’nin kampüslerinde veriyorduk. Bu yıl koronavirüs sebebiyle eğitimlerimizi online düzenleme kararı aldık. Bu sayede eğitimlerimizi de Türkiye’nin dört bir tarafına açmış olduk. Eğitimlerimizi tamamlayarak sertifikasını alan katılımcılar, apartman ve site yönetimlerinde, yapı ve inşaat firmaları gibi farklı alanlarda istihdama katılabilirler.”

Apsiyon mobil uygulamasının da derslerde yer alacağı eğitimlerde ayrıca, Bilişim Sistemleri, Verimli Site Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kat Mülkiyeti Hukuku Temel Kavramlar, Muhasebe, Denetim ve Raporlama, Bütçe (İşletme Projesi), Apsiyon’da Muhasebe Uygulamaları, Site Yönetimlerinde Vergi konuları işlenecek. Eğitim sonrası düzenlenen sınavdan geçer not alan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Güncel İçerikler