IFC, Revo Capital’in ikinci fonunun da destekçisi olduğunu duyurdu

Revo Capital‘in ilk fonunun destekçileri arasında yer alan IFC, şirketin ikinci fonunu da desteklediğini resmi olarak duyurdu. Doğrudan aldığımız bilgi ile imzaları dün akşam atıldı.

Konuyla ilgili Revo Capital’in yönetici ortağı Cenk Bayrakdar şu açıklamayı yaptı:

“İçinden geçtiğimiz zorlu günlerde finansmana ulaşmak startup’lar açısından daha da önemli hale geliyor. Böyle bir dönemde devreye aldığımız Fon II ile teknoloji girişimlerini büyük bir güven, inanç ve azimle desteklemeye devam edeceğiz. Kurduğumuz fona bugün IFC‘nin de yatırımcı olarak katılıyor olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. IFC’yi hem FonI hem de FonII’de destekçilerimiz arasında görmekten büyük gurur duyuyoruz.

Bu desteği almış olmamız hem Revo Capital’e hem Türkiye ekonomisine ve girişimci ekosistemine duyulan güvenin bir göstergesi diye düşünüyorum. 2013’te hayata geçirdiğimiz 66 milyon dolarlık ilk fonda yatırım yaptığımız 20 start-up’ın başarı grafiği ve 3’ü son 12 ayda gerçekleşen toplam 4 çıkış bizim için çok önemli bir referans oldu.

Bize duyulan güveni haklı çıkarmak üzere hem Türkiye’de hem de odağımızda yer alan Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde yatırım bekleyen dinamik, yaratıcı ve tutkulu start-up’lara ulaşmak ve başarılı şirketlere dönüşecek doğru yatırımları desteklemek için yoğun olarak çalışıyoruz. Hatta ilk yatırımımızı, AR/VR alanındaki bir girişim olan CY Vision’a yaptık” diye konuştu.

Güncel İçerikler