Bitcoin alım-satım işlemleri sunan yerli kripto para platformu: Coinzo

Bitcoin alım-satım işlemleri finansal yatırımcılar tarafından hem dünyada hemde ülkemizde son yıllarda dikkate değer şekilde talep görmeye başlamıştır. Bunun altında bitcoin’in arkasındaki teknoloji olan Blockchain sisteminin kullanıcılara sunduğu bir çok avantaj olduğu açık. Bitcoin’in şeffaflık, düşük transfer ücreti, sınır ötesi transferlerde avantaj sağlaması gibi avantajlarının yanında tıpkı altın gibi değer saklama aracı olarak kullanılması bir başka dikkat çeken yönünü oluşturuyor. Bitcoin ve diğer kripto para işlemlerinizi yasal olarak faaliyet gösteren kripto para platformlarından yapılması ise en güvenli yolu.

Kripto para platformu Coinzo ise kendi özellikleri ile bitcoin almak isteyenler için çözüm sunuyor.

Coinzo yerli bir fintech girişimi olup yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteriyo. Coinzo’nun yazılımı tamamen in-house olarak geliştirilmiş olması hız ve güvenlik konularından farklılık yaratmalarına imkan tanıyor. Coinzo, yerli bir girişim olmasına rağmen dünyanın farklı yerinden bir çok kullanıcının hızlı ve güvenli şekilde kripto para alım-satım yapabilmesi için hizmet sunmaktadır.

Coinzo kullanıcılarına neler sunuyor?

  • Kimlik, selfie göndermeden e-devlet entegrasyonu ile güvenli hesap doğrulama işlemi
  • Piyasa ortalamasının altında, düşük komisyon oranları
  • Kullanıcıları ile gelir paylaşımı sağlayan referans sistemi
  • 7/24 destek hizmetleri
  • Ayrıntılı Api hizmeti

Diğer taraftan kripto para sektöründeki en çok dikkate alınan istatistik sitesi olan Coinmarketcap içerisinde Coinzo, ilk 100 içerisinde yer alan bitcoin borsalarımız arasında gösteriliyor. Önümüzdeki dönemde adını sık duyacağımız yerli Bitcoin Borsası Coinzo’nun kripto para sektöründeki yatırımlarını devam edeceğinin bilgisini de aldık. Yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler