Fikir aşamasındaki girişimleri de kabul eden BTM’nin yeni dönem başvuruları açıldı

Her geçen gün büyümesini sürdüren ve kabul ettiği girişim sayısını arttıran Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), 3 yıl önce İstanbul’un küresel ölçekte, girişimcilik potansiyelini güçlendirmek amacıyla İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından kuruldu.

Son Başvuru: 15 Haziran 2020

Bugüne kadar 10.000’den fazla başvuru alan, girişimleri 65 milyon TL’den fazla değerleme yatırım alan ve 50 Milyon TL’den fazla satış yapan BTM, sunduğu hizmetlerle startupların ticarileşmesinin ve ölçeklenmesinin yolunu açmaya devam ederken, girişimcilerden gördüğü yoğun taleple Türkiye’den ilk çıkacak Unicorn’ların diğer adıyla Turcorn’ların adresi olma hedefine de her geçen gün bir adım daha da yaklaşmaktadır.

BTM’ye: Başvur

Bu hizmetlerine hız kesmeden devam eden BTM yeni dönem çağrılarını duyurdu. 15 Haziran’a kadar devam edecek olan başvuru sürecinde, yenilikçi iş fikrine sahip tüm girişimciler aşağıdaki programlardan kendisine uygun olana başvuru yapabilir.

BTM’ye başvuru yapabileceğiniz programlar:

  • BTM Kamp,
  • Ön Kuluçka,
  • Kuluçka,
  • Post Kuluçka,

Programlarıyla girişimcilere hizmet veren BTM’de, yenilikçi bir iş fikrine sahip olan girişimci olmak ve ekosistem içerisinde yer almak isteyen girişimci adayları BTM Kamp; yenilikçi bir iş fikri olup, bununla ilgili ürün veya ürün çıktılarına (yazılım, web sitesi vb.) sahip olan girişimciler Ön Kuluçka; şirket sahibi ve satış yapmış girişimciler Kuluçka; yatırım almış, ikinci veya üçüncü tur yatırım arayışında olan girişimciler ise Post-Kuluçka programında yer alıyor.

Güncel İçerikler