Spor odaklı girişim Alivex’ten iki yeni ürün: Fitself ve Alivex Online

Alivex, dayanıklılık sporlarının etkinliklerini (maraton, koşu, yüzme, bisiklet, triatlon vb.) keşfetmenizi ve bu etkinliklere güvenle kaydolmanızı sağlayan bir girişimdir. Aynı zamanda bu etkinliklerin organizatörlerine de (SaaS) dijital etkinlik yönetim araçları sunuyor.

Dayanıklılık sporlarının doğası gereği tüm etkinliklerde rekabet son derece yüksek ve etkinlklere çok fazla katılımcı oluyor. Türkiye’de bir maraton minimum 500 kişiden, 140 bin kişiye kadar ulaşabiliyor. Pandemi sonrası yeni normal olarak adlandırılan süreçte ise metrekareye ortalama 3.4 kişinin düştüğü bir maraton başlangıç çizgisi hayal etmek bile kulağa hoş gelmiyor.

Ülkemizde ilk vaka vakasının görüldüğü günden itibaren, tüm etkinlikler hızla iptal olmaya ya da bilinmeyen ileri tarihlere ertelenmeye başladı. Alivex, “pazar yeri” iş modeli olduğundan dolayı, gelir üretmek bir kenara daha önce bilet satışlarından elde edilen gelirleri de iade etmek durumunda kaldı.

Yaşanılan bu olumsuzlukları başarıyla atlabilmek için Alivex, sürece uyum sağlamak ve dönüşümde çevik olmak adına, “Hayatı Aktif Yaşa” mottosu dahilinde, iki yeni ürün; Fitself ve Alivex Online‘ı geliştirdi.

Fitself

Evlerimizde tüm gün hareketsiz kaldığımız, spordan ve aktif yaşamdan uzaklaştığımız yeni düzende, fitness uygulamalarının müthiş yükselişi hepinizin dikkatini çekmiştir. Bu dönemde son derece hızlı davranarak ve ellerindeki kaynakları doğru kullanarak Fitself isimli mobil uygulamasını yayına aldı. Fitself, istediğiniz herhangi bir yerde, size özel hazırlanan antrenman programı ve video içerikler eşliğinde spor yapmanızı sağlıyor. Yatırımcılardan Teknasyon’un desteği ve B2C alandaki tecrubesinin de sağladığı itici güç ile Fitself, App Store’da Sağlık & Fitness kategorisinde yayınlandı.

Alivex Online: Etkinlikler Çevrim İçi, Deneyimler Gerçek!

Alivex, halihazırda herhangi bir kişinin özelleştirilmiş kayıt formları ile birlikte ücretli veya ücretsiz etkinlikler oluşturup gelir üretebilmelerini sağlayan bir yapıdaydı. Bu platforma video konferans teknolojileri entegre ederek süreci hem etkinlik gerçekleştiren kişiler hem de katılımcılar için tamamen çevrimiçi bir hale getirdikleri Alivex Online‘ı yayına aldı.

Alivex Online’da yoga derslerinden sağlıklı atıştırmalık yapımına, kahve atölyesinden canlı fitness antrenmanlarına onlarca eğlenceli deneyim oluşturmak, keşfetmek ve kaydolmak mümkün.

Güncel İçerikler