EvdekiBakıcım, iş dünyasını yeni markası Proteco ile dezenfekte ediyor

Bebek, çocuk, yaşlı ve hastalar için evde bakım, özel öğretmen ve oyun ablası dikeylerinde kullanıcılara hizmet veren yerli girişim EvdekiBakıcım, verdiği hizmetlerin uzantısı olarak nano dezenfeksiyonu yapmaya başladı. Değişen bir dünyaya uyum sağlamak ve farklılaşan ihtiyaçlara cevap verebilmek için kendini geliştirdi ve yeni nano dezenfeksiyon markası Proteco‘yu duyurdu.

2 ay önce başladığı ailelerinin ev ve araçları için nano dezenfeksiyon hizmetinde -kurumsal müşterilerinin de talebi ile- inanılmaz bir büyüme gerçekleştirdi. Bu kısa sürede 1.000.000 metrekareden fazla alanı dezenfekte eden girişim, hizmeti farklı bir marka çatısı altına aldı.

“1.150.000 alanı dezenfekte ettik”

EvdekiBakıcım kurucu ortağı ve CEO’su Miraç Bal, “Ailelerimiz ve EvdekiBakıcım Kurumsal müşterisi firmaların Covid-19’a karşı koruma talebiyle başlayan nano-dezenfeksiyon hizmetimiz çok hızlı ilerleyerek büyümeye devam ediyor. Bu süreçte en iyi ve hızlı hizmet sunabilmek adına iş ortaklarımız için standardizasyon politikası geliştirdik. İki hafta aralıklı olarak hizmet alan firmalar, çalışanları için en güvenli ortamı sağlamak istiyorlar. En çok talep aldığımız alanlar ise plazalar, oteller, tedarik zinciri depoları, limanlar ve havaalanları. Bugüne kadar Türkiye genelinde 1.150.000 alanı dezenfekte ettik ve bundan sonraki süreçte Proteco markamız altında bu hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nano Dezenfeksiyon Nedir?

Nano dezenfeksiyon, ULV (soğuk sisleme) veya sırt pulvizatörü kullanılarak yapılan; ortamdaki tüm yüzeylere, kapı kolları, ışık anahtarları ve insanların ellerinin temas ettiği her bölgeye uygulanan, tüm yüzey alanını kapsayacak şekilde dezenfekte eden bir işlemdir. Üstelik dezenfeksiyon sırasında ortam terki uygun ve 10-15 dakika havalandırdıktan sonra ortam tekrar kullanılabilir hale gelebiliyor, bununla beraber dezenfeksiyon sonrası temizliğe gerek yok. Proteco’nun kullandığı Huwa-san TR50 adlı dezenfektan, gümüş ile stabilize edilmiş hidrojen peroksit içerdiği için ortamda bulunan hemen hemen tüm virüs, bakteri ve mantarları yok ediyor. Ayrıca tamamen biyolojik olarak yıkıldığı için ortama ve sağlığa zararı yok. Diğer kullanılan dezenfektan çeşitlerine göre etki süresi ve etki spektrumu çok daha geniş ve 25-30 gün süre boyunca ortamda virüs tutunumunu engelliyor.

Siz de evinize veya ofisinize nano dezenfeksiyon işlemi yaptırmak istiyorsanız, yerli girişimlere de destek olmak EvdekiBakıcım’ın yeni hizmeti Proteco‘yu deneyebilirsiniz.

Güncel İçerikler