Yeni nesil pet platformu PetSurfer, sahiplendirme hizmetini duyurdu

Türkiye’nin yeni nesil pet platformu PetSurfer, kuruculardan aldığımız bilgi doğrultusunda; bugün petler için sahiplendirme hizmetini yayına aldı. Yeni başlayan bir hizmet olduğundan, zamanla içerisinde yeterince ilan girişi olacaktır.

PetSurfer kurucuları sahiplendirmeyle ilgili egirişim’e şu demeçi verdi: “Özellikle COVID-19 ile yalnızlığın ve bireyselliğin arttığı, alışkanlıkların değişme eğiliminde olduğu bugünlerde bir evcil hayvanın dostluğu oldukça kıymetli. Bir evcil hayvan ebeveyni olmanın faydaları saymakla bitmiyor. Evcil hayvanların stresi azalttığı, sorumluluk yetisi kazandırdığı, sosyalleşme sağladığı, depresyonda tedavi rolü oynadığı, toplumu git gide içine çeken yalnızlaşmayı azalttığı ve hatta alerji bağışıklığı sağladığı bilinen gerçekler. Hâl böyle olunca da her geçen gün yeni bir pati hayatımıza dahil oluyor.” dedi.

Bu noktadan yola çıkan yerli girişim PetSurfer, müstakbel evcil hayvan sahiplerine ve sahiplendirme yapacaklara yardımcı olmak üzere ‘sahiplendirme‘ bölümünü yayına aldı. Sahiplendirme bölümünün yanı sıra, süt anne, süt yavru, kayıp ve buldum ilanlarının da kullanılmasıyla evcil hayvanlara fayda sağlanması hedeflendi.

Yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler