Fortnite’ın Travis Scott sanal konseri 12.3 milyon kişi tarafından izlendi

Fortnite; dünyanın dört bir yanından milyonlarca genç oyuncunun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Fortnite, sanal oyuncuları için şarkıcı Travis Scott’ı getirerek milyonlarca kişiyi ekrana kitledi. Korona Pandemisiyle herkes evlerine kapanmışken, Travis Scott’un devasa ışıklar eşliğinde oyun içi danslarıyla bu konseri tartışmasız en iyisi oldu.

Ayrıca bu görsel şov, dev bir konser salonun alabileceği kişi sayısından daha fazla kitle tarafından izlendi. Epic Games, etkinliğe aynı anda 12.3 milyondan fazla oyuncunun katıldığını ve bunun tüm zamanların rekoru olduğunu söyledi. Ödüllü sanatçının konseri  Fornite’ da ki ilk oyun içi gösteri değildi. Şubat 2019’da Dj Marshmello 10 dakikalık bir konser vererek, oyuncular tarafından beğeni toplamıştı.

Şimdi Scott’ın konserini izlediğimizde ise Marshmello’nun konserinin gölgede kaldığını görüyoruz. Tartışmasız Travis Scott’ın bu kadar iyi olmasının nedeni Fortnite’nin önceki konserlerden deneyimleyerek, bu konserde görkemli ve bir o kadar da gerçek üstü görsel efektleri iyi kullanmasıdır. Epic Games, geçtiğimiz hafta sonunu da dahil ederek 5 konser daha verdi. İlk sanal konseri kaçıranlar için konseri belirli günlere yaydı. Ünlü rapçi Scott yeni çalışması “Astronomical”ı bu etkinle ilk sunumunu gerçekleştirdi. Sanatçı ise oyuna “Sicko Mode” şarkısıyla başladı. Fortnite, bu etkileyici konserle bir oyundan daha fazlası olduğunu kanıtlamış oldu.

Güncel İçerikler